14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Υρώ Λούπη αποκάλυψε με σχολική φωτό με την τηλεοπτική «Μαρίνα» του Σασμού, Μαρία Πρωτόπαππα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Υρώ Λούπη είχε όρεξη να δει παλιές φωτογραφίες και να κάνει εκκαθάριση και έπεσε πάνω σε μία φωτογραφία που την έκανε να θυμηθεί πολλά και να ξυπνήσει μνήμες από εκείνη την τρυφερή ηλικία. 

Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις παλιές αναμνηστικές φωτογραφίες που παίρναμε όταν ήμασταν παιδιά με όλη την τάξη για να θυμόμαστε τους συμμαθητές μας και τη δασκάλα μας.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί σίγουρα πριν το 1982 καθώς αν προσέξει κανείς, οι μαθητές φορούν όλοι μαθητικές ποδιές που καταργήθηκαν εκείνη τη χρονιά.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Υρώ Λούπη αναφέρει με ποια ηθοποιό του Σασμού και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν συμμαθήτριες.

Όπως έγραψε:

«Έκανε εκκαθάριση η μαμά στις φωτογραφίες και κοιτάξτε τι βρήκε… θαμμένες στο βάθος των αιώνων φωτογραφίες από το σχολείο. Έχετε δυο κουίζ …1. Μπορείτε να με βρείτε ;( βοηθάω πολύ με τηνδευτερη φωτο )2. Ποιο είναι το κοριτσάκιδιπλα μου ;( παιδική μου φίλη και απότις καλυτερες αν όχι ηκαλύτερη ηθοποιός τηςγενιάς της )Πολύ βοηθάω … όλοι θα το βρείτε !!!

👏Το βρήκατε !1. Δεύτερη σειρά πρώτη από δεξιά είμαι εγώ .2. Δίπλα μου η @mariaprotopappa_official.»

Ναι, η Υρώ Λούπη και η Μαρία Πρωτόπαππα υπήρξαν συμμαθήτριες, άρα έχουν και την ίδια ηλικία.Δείτε παρακάτω τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε η Υρώ Λούπη με την ίδια και την τηλεοπτική Μαρίνα του Σασμού σε παιδική ηλικία και μάλλον πολύ καλές φίλες αφού ποζάρουν για τον φακό δίπλα δίπλα:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό