17 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Η υποψηφιότητά μου δεν προέκυψε ως μέρος μιας διχόνοιας ούτε επειδή έχασα κάποια θέση

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η δική μου υποψηφιότητα δεν προέκυψε ως μέρος μιας διχόνοιας, ούτε από πείσμα ή έχασα κάποια θέση», υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φαραντούρης, στην εκπομπή On Politics και τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία, κ. Φαραντούρης, δήλωσε ότι «πρέπει να σοβαρευτούμε, να δώσουμε την εξωστρέφεια που πρέπει, το κύρος που χρειάζεται η παράταξή μας και κυρίως τη δυνατή φωνή, εκεί που λαμβάνονται οι κρίσιμες αποφάσεις».

Παράλληλα, σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Η δική μου υποψηφιότητα δεν προέκυψε ως μέρος μιας διχόνοιας, ούτε από πείσμα ή έχασα κάποια θέση. Προέκυψε επειδή αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή επείγει μια δυνατή φωνή ενότητας, πολιτικής συμπεριφοράς και κυρίως οράματος για την κοινωνία και τον προοδευτικό δημοκρατικό κόσμο».

«Είχα προειδοποιήσει εγκαίρως»

«Ο κ. Κασσελάκης είχε προειδοποιηθεί εγκαίρως από εμένα, σε δημόσιες τοποθεσίες μου να προκηρύξει εκλογές έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην οδηγηθούμε στο διχαστικό κλίμα των ημέρων, όπως έκαναν αντίστοιχα στο ΠΑΣΟΚ όταν αμφισβητήθηκε η ηγεσία. Δεν εισακούστηκα και επελέγη μια άλλη στρατηγική, μια λογική σύγκρουσης κατά μέτωπο», πρόσθεσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό