24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η υπερπροβολή του κάλυψε τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους λόγους για τους οποίους στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο, αλλά και γιατί τώρα πιστεύει ότι δεν κάνει πια για πρόεδρος, εξήγησε ο Παύλος Πολάκης.

Όπως είπε ο βουλευτής Χανίων πίστεψε ότι ένα φρέσκο πρόσωπο, που δεν έχει διασυνδέσεις με συμφέροντα και που έχει επικοινωνιακό χάρισμα μπορεί να δώσει νέα πνοή στο κόμμα. Ωστόσο δεν είχε υπολογίσει, όπως είπε, πως η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής του κ. Κασσελάκη θα καλύψει όλα τα άλλα.

«Καλύπτει τις θέσεις με τον θόρυβο που προκαλεί»

«Πικραίνομαι με αυτά που λέω, αλλά δεν μπορώ να μην τα πω. Η συνεχόμενη και σε έναν βαθμό εμμονική υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής δυστυχώς σκέπασε από την πρώτη μέρα κάθε προγραμματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Οι προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ καλύπτονται από τον θόρυβο που δημιουργεί ο σύντροφος Κασσελάκης. Οι πολίτες έχουν μάτια, δεν έχουν αυτιά για τον Στέφανο». συμπλήρωσε.

«Αγαπητέ Παύλο, και εσύ ανεβάζεις συνεχώς φωτογραφίες»

Νωρίτερα κατά τη δική του ομιλία ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σχολιάσει πως και ο Παύλος Πολάκης ανεβάζει συνεχώς στα social media φωτογραφίες με την οικογένειά του και τα ψαρέματά του. «Αυτό δεν είναι lifestyle;», αναρωτήθηκε.

Επειδή ο Παύλος έκανε μία ανάρτηση που μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια, οφείλω να πω δυο λόγια.

Αγαπητέ Παύλο, ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, τη στολή σου συνεχώς. Και καλά κάνεις, είναι επιλογή σου.Πού αρχίζει… pic.twitter.com/cKzmqoUsJd

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 7, 2024

Όλες οι εξελίξεις από το liveblog της Ναυτεμπορικής. 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό