25.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Υβόννη Μπόσνιακ δεν μπορεί χωρίς τον Αντώνη – Το νέο ταξίδι στο Παρίσι και η τρυφερή αγκαλιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Σεπτέμβριο κλείνουν τα 4 χρόνια γάμου και ετοιμάζονται αυτή τη φορά να το γιορτάσουν. Η καλή φίλη που τους συνόδεψε. 

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαν βρεθεί στις Κάννες αλλά και στο Μονακό και το Μόντε Κάρλο. Αυτή την φορά η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, έκαναν ταξίδι στο Παρίσι και μάλιστα με μία κοινή τους φίλη που ήθελε να ξεχάσει την ταλαιπωρία του Survivor.

https://www.instagram.com/p/CeGIH0_DFh5Ξενύχτι στην Πόλη του Φωτός

Για ψώνια αλλά και για ένα fashion event στο οποίο ήταν καλεσμένες και οι δύο, βρέθηκαν στο Παρίσι η Υβόννη Μπόσνιακ και η καλή της φίλη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η Υβόννη ωστόσο δημοσίευσε και μία φωτογραφία όπου την αγκαλιάζει ο Αντώνης Ρέμος, γιατί προφανώς δεν μπορεί με τίποτε να είναι μακριά του!

Αν κρίνουμε από την παρουσία του, αλλά και εκείνη της Ναυσικάς, τότε σίγουρα θα βρισκόταν στην γαλλική πρωτεύουσα και ο κουμπάρος του και σύντροφος της πρώην παίκτριας του Survivor, Κώστας Πηλαδάκης.

Η Υβόννη με ultra chic εμφάνιση σε μαύρη και άσπρη απόχρωση, δεν προτίμησε ένα αμιγώς καλοκαιρινό σύνολο, αφού ο καιρός στο Παρίσι δεν θυμίζει καλοκαίρι. Κάποια στιγμή και ενώ φωτογραφιζόταν στον καθρέπτη του ξενοδοχείου, δέχτηκε μία τρυφερή αγκαλιά από τον άντρα της ζωής της. Ενώ λίγο αργότερα δημοσίευσε και φωτογραφίες από τις βόλτες που έκανε το ζευγάρι μαζί με την μονάκριβη κόρη τους Ελένη.

https://www.instagram.com/p/CeGWLRRj5et

Με τον Αντώνη κλείνουν φέτος τον Σεπτέμβριο τα 4 χρόνια του γάμου τους και τα 7 της γνωριμίας τους, αφού γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2015 στην Μύκονο, όπου έχουν πλέον και το εξοχικό τους σπίτι. Λόγω της πανδημίας, την περσινή χρονιά δεν γιόρτασαν την επέτειό τους, όπως επιθυμούσαν, αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Πάντως αν κρίνουμε από το γεγονός πως απόψε στο Παρίσι είναι ο τελικός του Champions League και ο τραγουδιστής είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος, δεν αποκλείεται να δούμε την παρέα στο στάδιο Stade de France, να βλέπει τον μεγάλο αγώνα μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό