14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Υβόννη βρίσκει τον πραγματικό ένοχο στους Παγιδευμένους και καταστρέφει τον Χατζή

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα στην μεγάλη αναταραχή που αναμένεται στη σειρά Παγιδευμένοι υπάρχει μία κρυφή σύμμαχος της Άννας και του Δημήτρη τη στιγμή που νιώθουν πως έχουν ήδη καταστραφεί. 

Αρχίζει σήμερα ο τυφώνας της Άννας με την οργή και την απόγνωσή της μόλις μαθαίνει πως ο πατέρας και ο αδελφός του Δημήτρη ευθύνονται για τη δολοφονία του πατέρα της.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ετοιμάζονται για μία καταστροφική αναμέτρηση, αλλά δεν γνωρίζουν πως η Ταμίλα Κουλίεβα ως Υβόννη θα λειτουργήσει ως ο απο μηχανής Θεός. Για την τελική λύτρωση και την αποκάλυψη της αλήθειας.

https://www.instagram.com/p/CsWbjWHIfRaΗ Άννα ζητά την παραδειγματική τιμωρία του πατέρα και του αδελφού του Δημήτρη

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ήδη έχει προκαλέσει στις φανς του αναταραχή με τα χθεσινά του δάκρυα στη σειρά Παγιδευμένοι, ως εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος. Μόλις είχε μάθει την αλήθεια για την εμπλοκή του πατέρα του και του αδελφού του στη δολοφονία του πατέρα της αγαπημένης του.

Και ενώ κερδίζει χρόνο μέχρι να αποκαλύψει στην Άννα το τι ακριβώς, έχει ξαφνικά συμβεί στη ζωή τους, θα δεις πως ο Αλέκος Χατζής θα προλάβει να της πει όλη την αλήθεια. Η Άννα νιώθει σα να πέφτει κεραυνός.

https://www.instagram.com/p/CreHa3yLq9G

Ούτε μπορεί να διανοηθεί τι ακούει από τα αυτιά του. Και η αντίδρασή της θα είναι ακαριαία. Τιμωρία και για τους δύο. Στα επόμενα δύο επεισόδια η οργή της θα είναι αδιανόητη. Στην εκδικητική της μανία, θύμα είναι και ο Δημήτρης ο οποίος δεν έχει ευθύνη.

https://www.instagram.com/p/Clr0iQVo77b

Θα αργήσει πολύ να καταλάβει η Άννα, πως και εκείνος είναι ένα θύμα των περιστάσεων.

https://www.instagram.com/p/Csj5AdGoSga

Και κάπου εδώ στην ιστορία μας έρχεται η Ταμίλα Κουλίεβα ως Υβόννη και σύζυγος του μεγαλοδικηγόρου και προφανή απατεώνα, Αλέκου Χατζή. Θα δει την αδικία που τελείται ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και την αναταραχή που έχει προκαλέσει ο σύζυγός της.

Θα ξεκινήσει λοιπόν την έρευνα για να βρει στοιχεία εναντίον του. Αργά αλλά σταθερά θα βρει όσα συνδέουν τον ίδιο τον Χατζή έμμεσα με αυτό τον φόνο του Κοσμά και πατέρα της Άννας.

https://www.instagram.com/p/CsYjO2qIEXC

Θα πλησιάσει επίσης την Άννα και θα της προτείνει να περιμένει τη βοήθειά της. Η λύτρωση λοιπόν ανάμεσα στο ζευγάρι θα έρθει από την Υβόννη. Γιατί στη σειρά τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

Μη το ξεχνάς αυτό για τη συνέχεια. Στο τέλος τα μέλη των δύο οικογενειών δεν θα έχουν λόγο να διατηρούν μίσος μεταξύ τους.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό