21.3 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Η τρανς εγγονή της Δούκισσας στο «The Voice» – Όταν βαφόμουν έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εγγονή της αείμνηστης τραγουδίστριας Δούκισσας, μας συστήθηκε μέσα από το «The Voice» και εξήγησε τον αγώνα της για να βρει την ταυτότητά της αλλά και την μεγάλη της αγάπη για την μουσική.

«Τα τακούνια μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισα να αναζητώ τον εαυτό μου και γράφτηκα σε μια σχολή χορού. Το drag με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί όταν βαφόμουν, έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι. Είμαι η Angel, είμαι 18 και μένω στην Αθήνα. Είχα πολλή στήριξη από την οικογένειά μου και μου είπανε μην το παρατήσεις» δεν δίστασε να παραδεχθεί.

Και εξομολογήθηκε: «Υπάρχει πολύς κόσμος που μου έχει πει «συγγνώμη που σε έκρινα πριν σε γνωρίσω» και αυτό με ακούμπησε πολύ μέσα μου και χάρηκα.  Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες επάνω στη σκηνή, σαν μικρό αγοράκι ήθελα να τους μοιάσω κι έβαζα τα τακούνια μου. Πιστεύω ότι είμαι καλή performer. Είμαι γεννημένη για να τραγουδάω και να είμαι πάνω σε σκηνές».

«Από μικρό της λέγαμε να κάνει ό,τι ακριβώς θέλει. Τα όνειρα είναι δικά της, οι επιθυμίες της, οπότε ποτέ δεν σταθήκαμε εμπόδιο, ήμασταν πάντα δίπλα της και αυτό είναι για εμάς πολύ σπουδαίο» ανέφερε η μητέρα της σε βίντεο που προβλήθηκε στο «The Voice».

Η Angel μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok εκφράζει τη δική της αλήθεια και δείχνει πώς άλλαξε η εικόνα της μέσα στα χρόνια μέχρι να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό