12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η τιμή που άκουσε για Τσιμίκα την έστειλε στον Γιαννούλη! – 24ο Ευαγγέλιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την ακρίβεια είναι μια… επανάληψη αφού από τον περασμένο Δεκέμβριο την διαβάζουμε και παρά το δεδομένο σκανάρισμα και ενδιαφέρον της μοσχοβίτικης ομάδας, δεν έστειλαν ποτέ πρόταση στην Τούμπα για τον διεθνή αριστερό μπακ!

Αν και είχε κυκλοφορήσει περίπου στις γιορτές των Χριστουγέννων ο… ρωσικός αστικός μύθος που ήθελε τον ίδιο τον Ιβαν Σαββίδη να έχει στείλει το μήνυμα στους “φίλους” του στην Λοκομοτίβ, πως αν δεν είχαν σκοπό να πληρώσουν τον μπάι αουτ του Γιαννούλη (10 εκατ. ευρώ) να μην μπουν στον κόπο να κάνουν προσφορά (έστω και 6 εκατ., όπως ακουγόταν)!!

Πάμε τώρα και στα φρέσκια κουλούρια, που… μάζεψε το 24ο Ευαγγέλιο απο την έρευνα για να έχει το follow up των πρόσφατων σχετικών δημοσιευμάτων.

1. Η Λοκομοτίβ όντως ενδιαφέρεται για να πάρει και μάλιστα βασικό, αριστερό μπακ την ερχόμενη σεζόν (όποτε ξεκινήσει αυτή λόγω…Co-19).

2. Άνθρωπος για λογαριασμό της ρωσικής ομάδας πριν από περίπου ένα μήνα, τον Απρίλιο πάντως δηλαδή εν μέσω κορονοϊού, φέρεται να ζήτησε επίσημα από τον Ολυμπιακό μια τιμή για τον Τσιμίκα. Θεωρώντας προφανώς πως θα έχουν πέσει οι απαιτήσεις των “ερυθρόλευκων” λόγω των διαμορφωμένων ειδικών καταστασεων απο την πανδημία.  Όταν όμως,  άκουσαν τα 25 εκατ. αρχικά δεν το… πίστεψαν και μετά… έφυγαν τρέχοντας (σχήμα λόγου)!

3. Προπονητής για την νέα σεζόν στην Λοκομοτίβ, εδώ και σχεδόν δυο μήνες έχει συμφωνήσει να αναλάβει ο Νίκολιτς. Ο πρώην της Παρτιζάν και της Βίντι, δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, που έπαιξε δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ μετά τον Κωστένογλου και πριν καταλήξει ο Ιβιτς στον Καρέρα.

4. Ο Νίκολιτς γνωρίζει πολύ καλά τον Γιαννούλη και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Επίσης το σερβικό μανατζερικό λόμπι έχει αποδεδειγμένα ισχύ και στο περιβάλλον του Σαββίδη και στην Ρωσία. Για το αν όμως , αυτό βοηθήσει καταλυτικά στο να φτάσουν σε μια υπερήφανη πώληση του Γιαννούλη στην Λοκομοτίβ ή λειτουργήσει αντιθέτως, οι απόψεις στην Θεσσαλονίκη διχάζονται για διαφορετικούς λόγους. Κοντός ψαλμός αλληλούια αλλά προέχει βέβαια να ανακοινωθεί και ο Νίκολιτς απο τους “σιδηροδρομικούς” της Μόσχας.

5. Στην Ιταλία, όπου επίσης… ψάχνεται για αριστερό μπακ η Λοκομοτίβ, λένε πως δεν θέλει να ξοδέψει πάνω απο 5 με 5,5 εκατ. ευρώ (το ταβάνι της), προσφέροντας τα 2,5 με 3 μετρητά. Και με υψηλά μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης για την ομάδα από την οποία θα τον αγοράσει. Ο ΠΑΟΚ δίνει τον Γιαννούλη με 5 εκατομμύρια;

6. Δεν ξέρω τι λένε στην Μαρσέιγ οι Θουμπιθαρέτα και Βαλεντίν, ποδοσφαιρικός και αθλητικός διευθυντής αντίστοιχα της ομάδας, για το ενδιαφέρον της (πραγματικό ή fake) για τον Γιαννούλη. Αυτό όμως, που με διαβεβαίωσαν τα πλέον αξιόπιστα(για την στήλη) χείλη, είναι πως ο Βίλας Μπόας απο το 2019 έχει ξεχωρίσει τον Γιαννούλη και τον θέλει. Μέχρι και τον συμπατριώτη του Μπράνκο, ο ίδιος  ο κόουτς της Μαρσειγ, είχε ενημερώσει…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό