16.2 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Η Τζουργκάρντεν με νέο προπονητή κόντρα στον Παναθηναϊκό – Αλλαγή ύστερα από 238 ματς!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο της Τζουργκάρντεν, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Conference League. Οι «πράσινοι» φυσικά έχουν στο μυαλό τους το μεγάλο ματς με την Τσέλσι την Πέμπτη (24/10) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο στην Ευρώπη μετά τους Άγγλους, ακολουθούν οι Σουηδοί και το εκτός έδρας ματς για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο με αντίπαλο την Τζουργκάρντεν.

Μία Τζουργκάρντεν που άλλαξε προπονητή και θα περιμένει τον Παναθηναϊκό στις 7 Νοεμβρίου με τον Ρόμπερτ Μπιόρκνεσιο στο τιμόνι. Η διοίκηση έλυσε τη συνεργασία της με το τεχνικό δίδυμο των Κιμ Μπέργκστραντ και Τόμας Λάγκερλοφ, που είχαν αναλάβει το 2019! Μάλιστα καθοδήγησαν την ομάδα σε 238 αναμετρήσεις, που είναι και ρεκόρ για τον σύλλογο.

Η απόφαση για το «διαζύγιο» ύστερα από πέντε χρόνια, ήρθε μετά την ήττα από τη Χάμαρμπι με 2-0 για την 27η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος. Ένα αποτέλεσμα που έριξε την Τζουργκάρντεν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μόλις τρεις στροφές πριν από το τέλος.

Ο νέος τεχνικός, ο 51χρονος Ρόμπερτ Μπιόρκνεσιο φόρεσε τη φανέλα της ομάδας σε νεαρή ηλικία και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Τζουργκάρντεν στην αναμέτρηση της Πέμπτης (24/10, 19:45) με την Γκιμαράες στη Στοκχόλμη για την 2η αγωνιστική του Conference League. Φυσικά και η Τζουργκάρντεν μπορεί να περιμένει για τον Παναθηναϊκό αφού προέχει η Τσέλσι, ωστόσο είναι λογικό οι «πράσινοι» να κοιτάνε τι γίνεται και στους αντιπάλους τους. Ειδικά από τη στιγμή που αγώνας με τη Τζουργκάρντεν δεν καθυστερεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό