26.7 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

«Η Τζένοα είναι διατεθειμένη να αυξήσει την πρόταση της για τον Κοτάρσκι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν φαίνεται να παρατά την υπόθεση Κοτάρσκι η Τζένοα, σύμφωνα με τους Ιταλούς. Η Ιταλική ομάδα βρίσκεται, σε αναζήτηση για γκολκίπερ και όπως όλα δείχνουν ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ, είναι ο νο1 στόχος της ομάδας. 

Φυσικά, η ίδια όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα έκανε ήδη κρούση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική, μιας και από τον «δικέφαλο» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον βασικό τους γκολκίπερ, στην πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία έκαναν ήδη οι Ιταλοί.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι δεν θέλει να αφήσει να «χαθεί» έτσι η μεταγραφή του ζητώντας πολλά παραπάνω από εκείνα που είχαν προσφέρει μέχρι πρότινος οι Ιταλοί.

Στην γειτονική χώρα πάντως, κάνουν λόγω για νέα πιθανή κρούση της Τζένοας, και μάλιστα αυτή την φορά με πολύ μεγαλύτερες απολαβές για τον ΠΑΟΚ. Μένει να δούμε τελικά τι θα ισχύσει με την περίπτωσή του, και εάν τελικώς μετακομίσει στην Ιταλία. Ο Γιόζεπ Μαρτίνεθ, ο οποίος είναι ο βασικός γκολκίπερ του της Τζένοα αναμένεται να συνεχίσει στην Ίντερ, και όπως είναι λογικό η ομάδα «καίγεται» για την θέση.

«Οι συζητήσεις πρόκειται να συνεχιστούν καθώς η Τζένοα είναι διατεθειμένη να αυξήσει κι άλλο το ποσό, προκειμένου να φτάσει κοντά στα 9 εκατομμύρια που ζητούν οι πρωταθλητές Ελλάδος», σχολιάζουν σχετικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό