26.2 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Η τελευταία συνέντευξη – Τι δήλωσε ο Μπάλντοκ στο Flash.gr το βράδυ της Κυριακής μετά το ντέρμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει… σοκάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός άφησε την τελευταία του πνοή στην οικία του το βράδυ της Τετάρτης (09/10) στη Γλυφάδα. Η σορός του άνδρα βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του, ενώ γύρω από αυτήν, υπήρχαν οινοπνευματώδη ποτά. 

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της ζωής του, μίλησε στον Χρήστο Σκούρα και το Flash.gr αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. 

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ στο Flash.gr

Για τη γεύση που του άφησε το ματς: «Ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε αυτό το ντέρμπι και το λάτρεψα! Ήταν μία απίστευτη ατμόσφαιρα, ο κόσμος ήταν φανταστικός και θέλω να το ξανακάνω πολλές φορές. Δυστυχώς, ήμασταν άτυχοι που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο γιατί κυριαρχήσαμε.

Σε μία άλλη ημέρα θα είχαμε βάλει 2-3 γκολ. Και αυτό είναι που κρατάμε, πρέπει να βρούμε τρόπους να εκμεταλλευτούμε την κυριαρχία της ομάδας μας».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος: «Νομίζω πως πρέπει να δώσεις και τα εύσημα στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο συγκριτικά με το πρώτο, αλλά για εμένα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι εξ αρχής. Υπάρχει μία νευρικότητα, όλοι θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα στο γήπεδο, οπότε εάν το πρώτο γκολ εκεί έρθει νωρίς, αφαιρούμε και την πίεση από πάνω μας.

Πιστεύω πως αμυνθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που πρόσφατα έβαλε τρία γκολ στην Μπράγκα. Δεν τους το κάναμε εύκολο. Οπότε, χρειάζεται να κρατήσουμε τα θετικά, αλλά το πιο σημαντικό ήταν να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς!».

Για την εξέλιξη του Παναθηναϊκού με τον Αλόνσο: «Τώρα έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μπροστά μας για να δουλέψουμε όλοι μαζί. Φυσικά, μερικοί παίκτες θα απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες. Ωστόσο, πιστεύω πως με τον Ολυμπιακό, ακόμη κι αν δεν νικήσαμε – το οποίο είναι το πιο σημαντικό, πρέπει να νικάμε – ήμασταν βελτιωμένοι. Πρέπει να το αξιοποιήσουμε αυτό και να παίρνουμε περισσότερες νίκες.

«Έχω κι άλλα για να δώσω – Μοναδική η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: «Έχω υπάρξει τυχερός και έχω παίξει τόσο στην Premier League, όσο και σε ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, μπροστά σε 80.000 φιλάθλους. Όμως, η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ σε αυτά τα μεγάλα και κρίσιμα ντέρμπι είναι μοναδική. Γι’ αυτό ήθελα τόσο πολύ να παίξω για τον Παναθηναϊκό, οπότε ελπίζω να τα καταφέρω πολλές φορές ακόμη».

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: «Είχα σταθεί πολύ άτυχος με την Εθνική ομάδα, στο ματς με την Γεωργία. Αποκόμισα έναν πολύ άσχημο τραυματισμό και χρειάστηκα λίγο χρόνο. Ίσως κιόλας δεν έπρεπε να είχα παίξει… αλλά λόγω της περίστασης το ήθελα και έδωσα τα πάντα για την Εθνική.

Μετά έχασα μέρος της προετοιμασίας με την ομάδα, έπαιξα με τον Άγιαξ και είχα μία μικρή ενόχληση που με πήγε λίγο πίσω. Τώρα ήμουν βασικός μετά από 7 μήνες την περασμένη εβδομάδα, δεν ένιωθα, όμως, ακόμα ο εαυτός μου, σε επίπεδο δύναμης κι έντασης. Με τον Ολυμπιακό αισθάνθηκα πολύ καλύτερα και μακάρι να βελτιώνομαι μέρα την μέρα και να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Έχω κι άλλα για να δώσω!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό