21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Η Τέχνη Θεραπεύει – Art Heals IV»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σημαντική έκθεση με θέμα «Η Τέχνη Θεραπεύει – Art Heals IV» για την ενίσχυση του έργου της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών έκανε εγκαίνια το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022, στο χώρον του ART16 (Αρτεμισίου 16, Κεραμεικός).

Η Τέχνη εμπνέει, θεραπεύει και ευαισθητοποιεί! Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Αλτσχαίμερ, για τέταρτη χρονιά καλλιτέχνες ευαισθητοποιημένοι από τις απαιτήσεις της φροντίδας ατόμων με άνοια, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμβάλλουν έμπρακτα, με το δικό τους μοναδικό τρόπο στον αγώνα στήριξης των ατόμων με άνοια και των οικογενειών τους, θέτοντας την Τέχνη στην υπηρεσία των συνανθρώπων μας με προβλήματα μνήμης, προσφέροντας αφιλοκερδώς τα έργα τους.

Όλα τα έργα θα κληρωθούν με λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του έργου της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών. Η διάθεση λαχνών θα γίνεται στα Κέντρα Ημέρας της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, στον χώρο της έκθεσης, καθώς και on line (www.alzheimerathens.gr/laxnoi/). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/10/22 στις 19:00, στον εκθεσιακό χώρο.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως και 16 Οκτωβρίου.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά 17:00 – 22:00, Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 22:00

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό