28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η τέχνη δεν ξεχνιέται – Ο Βασίλης Σπανούλης είχε 8/8 τρίποντα με… άνεση [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ μετρά αντίστροφα για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του πολύ μεγάλου Προολυμπιακού τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (02-07/07) και μέσω του οποίου θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Καταρχάς ωστόσο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μπροστά του το ιστορικό τουρνουά Ακρόπολις όπου θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια στο ΣΕΦ, πρώτα με το Μαυροβούνιο την ερχόμενη Τρίτη (25/06) και κατ’ επέκταση με τις Μπαχάμες των ΝΒΑερς Έρικ Γκόρντον, Μπάντι Χιλντ και Ντιάντρε Έιτον την ερχόμενη Πέμπτη (27/06).

Με τις προπονήσεις να συνεχίζονται ακατάπαυστα για την Εθνική Ελλάδας, στην πιο πρόσφατη εξ αυτών πήρε μέρος και ο Βασίλης Σπανούλης για να θυμηθεί τα -όχι και τόσο- παλιά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναβίωσε τον παίκτη του παρελθόντος και ευστόχησε σε συνεχόμενα περιφερειακά σουτ για να αποδείξει πως η τέχνη δεν ξεχνιέται και ούτε πρόκειται να ξεχαστεί όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ο «V-Span» ευστόχησε σε οκτώ σερί σουτ τριών πόντων, ενώ για μερικά από αυτά έδειχνε σίγουρος πως θα μπουν πριν καν η μπάλα καταλήξει στο καλάθι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό