25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Η σύζυγός μου δεν φέρει καμία ευθύνη για τις οφειλές μου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δήλωσή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο Απόστολος Λύτρας, μιλά για ανθρωποφαγία σε βάρος του, αλλά και για ανακρίβειες και ψέματα που αφορούν την σύζυγό του και τα παιδιά του.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για τις οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω», επισημαίνει στην δήλωσή του ο δικηγόρος.

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από τη σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς τη σύζυγό μου που είναι θυμάμαι αυτής της υπόθεσης και κατ. επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες. Θέλω να διευκρινήσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για τις οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω.

Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικά ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση. Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μου. παιδί μας και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Διαβάστε επίσης

Απόστολος Λύτρας: Υπερχρεωμένη και πλειστηριαζόμενη η αυτοκρατορία του

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό