25.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Η συνάντηση του Κβαρατσχέλια με το είδωλό του – Πήρε τη φανέλα του Κριστιάνο [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντυπωσιακό το φινάλε της φάσης των ομίλων του EURO για τη Γεωργία, η οποία έκανε το δικό της θαύμα. Η ομάδα που απέκλεισε την Εθνική Ελλάδας και πήρε το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, να πάρει το εισιτήριο για τους «16».

Κόντρα στην Πορτογαλία, η Γεωργία σκόραρε νωρίς με τον Κβαραχτσέλια και όχι μόνο κράτησε το προβάδισμα, αλλά βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μικαουτάτζε, για να πάρει τη νίκη με 2-0. Το σπουδαιότερο αποτέλεσμα στην ιστορία της χώρας, όπου με το συγκεκριμένο τρίποντο έφτασε τους 4 βαθμούς στον ΣΤ όμιλο και προκρίθηκε στη νοκ άουτ φάση, όπου καλείται να αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Το «χρυσό» παιδί της Γεωργίας με το είδωλό του 

Ο Κβαρατσχέλια είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης της Γεωργίας και ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά. Ο ίδιος πέτυχε το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση κόντρα στην Πορτογαλία και όπως ήταν αδιαμφισβήτητα, το πανηγύρισε έξαλλα, με αυτό να συνδυάζεται με μία ιστορική πρόκριση.

Ο ίδιος μετά το ματς, κατάφερε εκτός από το να γράψει ιστορία με την εθνική του, να πάρει ένα ιδιαίτερο «δώρο», καθώς αντάλλαξε φανέλα με τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή και είδωλό του (όπως έχει εκφράσει στο παρελθόν), τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό