26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η συγκίνηση του Slimane όταν άκουσε το «Mon Amour» στη Μύκονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη Μύκονο περνά τις διακοπές του ο Γάλλος τραγουδιστής Slimane, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την παρουσία στη φετινή Eurovision.

Ο Γάλλος τραγουδιστής απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στο «νησί των ανέμων» πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία του, ενώ μεταξύ των χωρών που θα βρεθεί είναι και η Ελλάδα.

Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live TV τον απαθανάτισε σε βραδινή έξοδό του σε γνωστό εστιατόριο στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που δείχνει την αντίδραση του Slimane όταν άκουσε να παίζει το τραγούδι «Mon Amour», την ώρα που απολάμβανε το δείπνο του με φίλους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η πρώτη αντίδραση του 34χρονου καλλιτέχνη ήταν να βάλει από αμηχανία το χέρι του στο πρόσωπό του ενώ στη συνέχεια φαίνεται συγκινημένος να σιγοτραγουδά τους στίχους. Όσο το τραγούδι του ακουγόταν από τα μεγάφωνα στο τραπέζι της παρέας έφταναν σφηνάκια κερασμένα από την επιχείρηση.

Σημειώνεται πως ο Slimane είναι λάτρης της Μυκόνου και την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Μονό που φέτος εξαιτίας της μεγάλης αναγνωρισιμότητάς του λόγω Eurovision είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί στο νησί με σωματοφύλακα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό