12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η στυλίστρια των Hadids επιλέγει 4 fashion items που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, η Elizabeth Sulcer έχει και το πιο fashionable Instagram.

Η Gigi και η Bella Hadid είναι τα πιο hot ονόματα στον χώρο της μόδας και του modelling τα τελευταία χρόνια. Τα κορίτσια έχουν βρεθεί να περπατάνε στις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων μόδας, όπως Marc Jacobs, Michael Kors, Jean Paul Gaultier, Chanel, και έχουν κοσμήσει τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας.

Όσον αφορά στο στυλ τους, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Είτε κάποια γυναίκα είναι φαν τους είτε απλώς έτυχε να δει μία φωτογραφία κάποιας εμφάνισής τους, εύκολα ακολούθησε τον δρόμο της αντιγραφής, ώστε να μπορέσει και εκείνη να έχει στην καθημερινότητά της το στυλ ενός μοντέλου. Για μεγάλο μέρος του στυλ τους, οι Hadids έχουν να ευχαριστούν μία από τις πιο διάσημες πια στυλίστριες/σχεδιάστριες του Hollywood, την Elizabeth Sulcer.

Ποια είναι η Elizabeth Sulcer

Η Elizabeth Sulcer σπούδαδε στο Rhode Island School of Design και μαθήτευσε στον εμβληματικό Βρετανό σχεδιαστή Alexander McQueen. Έχει επιμεληθεί πληθώρα εξωφύλλων για διάσημα περιοδικά, όπως η Vogue Κίνας, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Ρωσίας και Ισπανίας, το V Magazine και το Vanity Fair. Το celebrity πελατολόγιό της είναι γεμάτο με μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδίστριες -Karlie Kloss, Cate Blanchett, Claire Danes- ανάμεσά τους και οι Hadids.

Τα fashion items που ξεχωρίζει

Η Sulcer μίλησε στο Αμερικανικό Harper’s Bazaar και έφτιαξε μία λίστα με τα αντικείμενα που έχει ξεχωρίσει και που της δίνουν αυτό το «κάτι παραπάνω» στη ζωή και στην καθημερινότητά της. Αναμενόμενα, στη λίστα υπάρχουν και μερικά καθαρά fashion-related πράγματα, τα οποία μπορούν να δώσουν αρκετούς πόντους στυλ ακόμα και στο πιο απλό look.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τι επέλεξε η στυλίστρια καθώς και μερικές από τις πιο στυλάτες φωτογραφίες από το fashionable Instagram της.

Υ.Γ. Η Sulcer έχει κάνει πιο ακριβές επιλογές, όμως, στην αγορά υπάρχουν σχέδια για κάθε budget.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς οι celebrities έχουν ξεκινήσει ήδη να φορούν το «χρώμα της χρονιάς» της Pantone για το 2022
Oδηγός Αγοράς: Δέκα ρούχα σε διαχρονικά κλασικές γραμμές και αποχρώσεις
Οδηγός Αγοράς: 10 printed φούστες για τις πιο κομψές, χειμωνιάτικες εμφανίσεις σου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό