Home Περιβάλλον Η στιγμή που ρουκέτα σκάει δίπλα σε δημοσιογράφο

Η στιγμή που ρουκέτα σκάει δίπλα σε δημοσιογράφο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρ’ ολίγον τραγωδία στα σύνορα Ισραήλ με Λίβανο όταν μία ρουκέτα έσκασε δίπλα σε δημοσιογράφους που έκαναν ρεπορτάζ αναφορικά με τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα, η στιγμή που η ρουκέτα έσκασε λίγα μέτρα μακριά από τους δημοσιογράφους καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση από σταθμό του Λιβάνου.

Όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο που δημοσίευσε ο Guardian, ενώ η Ριφ Ακίλ, η οποία εργάζεται στο λιβανέζικο κανάλι Al Jadeed, μετέδιδε το ρεπορτάζ της για την ένταση που επικρατεί στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου, ξαφνικά ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη.

«Ριφ, Ριφ είστε καλά;» ακούγεται να ρωτάει με αγωνία ο παρουσιαστής από το τηλεοπτικό στούντιο καθώς η κάμερα συνεχίζει να καταγράφει.

Δευτερόλεπτα αργότερα η δημοσιογράφος σε κατάσταση σοκ απαντά ότι όλοι είναι καλά με τον εικονολήπτη να καταγράφει τις συνέπειες από την έκρηξη της ρουκέτας.

Όπως αναφέρει ο Guardian, το τηλεοπτικό συνεργείο από τον Λίβανο βρισκόταν μαζί με άλλους δημοσιογράφους στην περιοχή Γιαρούν κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και ο παρουσιαστής θεώρησε ως δεδομένο πως η ρουκέτα ήρθε από το Ισραήλ, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από το Τελ Αβίβ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version