16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε διακοπές στην Πάρο και συνάντησε τη Μαριέττα Χρουσαλά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσιάστρια δείχνει να περνάει υπέροχα στο νησί.

Στο σπίτι της στην Πάρο πήγε ξανά φέτος για τις διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το φωτογραφικό υλικό που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να μεταδώσει όλη την ξεκούραση και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα αυτής της περιόδου.

Η βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις Λεύκες

Η 40χρονη παρουσιάστρια, πέρα από τα μπάνια που φυσικά απολαμβάνει στο αγαπημένο της νησί, είναι από τους ανθρώπους που θέλουν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια. Έτσι, χτες (2/8) ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες κάθεται σε ένα παγκάκι στις Λεύκες, ποζάρει μπροστά από μία εκκλησία αλλά και αγκαλιά με τους ντόπιους.

https://www.instagram.com/p/CgxdNZ6jTGw

«Μια βόλτα στο γραφικό χωριό Λεύκες με τους υπέροχους και φιλόξενους ανθρώπους, τα ταβερνάκια και τα παραδοσιακά καφενεία με τα παραδοσιακά γλυκά είναι η απόδειξη ότι υπάρχει και μια διαφορετική Πάρος.

Πιο ήσυχη αλλά εξίσου γραφική και αυθεντική», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν θέλει να καμαρώνει αλλά οι πόζες με μπικίνι είναι οι αγαπημένες της

Η συνάντηση με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Σε μία από τις βραδινές της εξόδους στο νησί, η Τσιμτσιλή συνάντησε και τη Μαριέττα Χρουσαλά. Τα δύο κορίτσια δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, ενώ από τα χαμόγελά τους φαίνεται πως περνούσαν πολύ όμορφα μαζί.

Τα stories από το νησί

Η παρουσιάστρια, που χαίρεται την κάθε της στιγμή στην Πάρο, γέμισε τον λογαριασμό της με stories για να δείξει στο κοινό της τις καλοκαιρινές της διακοπές και όσα αυτές περιλαμβάνουν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε την αλήθεια για τις φωτογραφίες των celebs

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram στα τέλη του Μαΐου, στην οποία πόζαρε με ένα φανερά πιο καλοκαιρινό look και πέδιλα την ώρα που έξω έβρεχε. Δηλαδή, μία εμφάνιση που δε φανταζόταν κανείς ότι θα έχει με τη βροχή και τις χαμηλές θερμοκρασίες της ημέρας, πόσο μάλλον να δείχνει τόσο άνετη με αυτήν. Και πράγματι δεν ήταν αυτή η περίπτωση.

Κάπως έτσι, η Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί υποψιάζονται για τις φωτογραφίες των celebrities. Ότι, δηλαδή, ακόμα κι αν δεν το επισημαίνουν πάντα, πιθανώς να έχουν τραβηχτεί σε άλλη χρονική στιγμή από αυτήν τη δημοσίευσής τους. Ακόμα και ημέρες πριν. Άλλωστε, με το βεβαρυμμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας, δεν μπορούν να αγχώνονται και για φωτογραφίσεις.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό