Home Περιβάλλον Η Σπόρτινγκ θα πάει για Ιωαννίδη ακόμη και αν μείνει ο Γιόκερες,...

Η Σπόρτινγκ θα πάει για Ιωαννίδη ακόμη και αν μείνει ο Γιόκερες, αναφέρουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσο πάνε και… φουντώνουν οι φήμες ανάμεσα σε Φώτη Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Πορτογαλική ομάδα με τα όσα αναφέρουν οι τοπική δημοσιογράφοι της χώρας είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, με κάθε προϋπόθεση. 

Ο Ιωαννίδης, είναι γνωστό ότι είναι από τα τοπ ονόματα που παίζουν στα παζάρια του καλοκαιριού, τόσο για τις φοβερές εμφανίσεις του, που κάθε αγωνιστική γίνονται και καλύτερες αλλά και για την ηλικία στην οποία βρίσκεται που μαρτυρά ότι όλο το μέλλον είναι ακόμα μπροστά του, όντας στα 24.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «abola», με αποκλειστικό της ρεπορτάζ αποκάλυψε ότι η Σπόρτινγκ θα πάει να «χτυπήσει» στην μεταγραφική περίοδο των Ιωαννίδη ακόμη και αν δεν καταφέρει να πουλήσει τον τωρινό της επιθετικό Βίκτορ Γιόκερες, γεγονός που θα τις έβαζε και αρκετά λεφτά στα ταμεία της και θα την έβγαζε από την… δύσκολη θέση. 

Ωστόσο μάλλον η επιθυμία της πορτογαλικής ομάδας, φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερη και από τα… χρήματα και θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη του «τριφυλλιού» με κάθε κόστος. Οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων φαίνεται ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, ώστε τα «λιοντάρια» να μάθουν και την ακριβή κατάσταση της υπόθεσης Ιωαννίδη. Από αυτό μάλιστα προκύπτει, ότι ο Παναθηναϊκός αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ, παρόμοιο ποσό δηλαδή που ξόδεψε η Σπόρτινγκ για να κάνει δικό της τον Γιόκερες το περασμένο καλοκαίρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version