16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Σοφιάνα Αβραμάκη επέστρεψε από το Survivor και προσγειώθηκε στην αγκαλιά του Γιώργου Κακοσαίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φυσικοθεραπεύτρια που έγινε ευρέως γνωστή από το reality επιβίωσης είναι το «κορίτσι» του γνωστού τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Κακοσαίος μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Κάνε Μας Την Χάρη» και όλα δείχνουν ότι θα το ακούμε παντού αυτό το καλοκαίρι. Ο νεαρός τραγουδιστής είναι φέτος υποψήφιος στα μουσικά βραβεία Mad στην κατηγορία «Καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης adult» ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την αδερφή του Κατερίνα.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Γιώργος Κακοσαίος έχουν μια ιδιαίτερη σχέση

Το «Κάνε Μας Την Χάρη» κυκλοφορεί από την Panik Records με ένα άκρως καλοκαιρινό-ερωτικό clip στο οποίο συμμετέχει η πρώην Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη.

Το διαρκείας 4 λεπτών συνδυάζει αριστοτεχνικά τη μοντέρνα και τη retro αισθητική και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Κώστας Καρύδας. Η εντυπωσιακή φυσικοθεραπεύτρια υποδύεται επιτυχώς το κορίτσι του Γιώργου Κακοσαίου και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η σχέση του τραγουδιστή με την Σοφιάνα παραμένει για την ώρα σε φιλικά πλαίσια ωστόσο αν υπάρχει κάτι άλλο ανάμεσά τους, θα φανεί σίγουρα στο άμεσο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CeyKsZnISH7

Survivor: Η Σοφιάννα κέρδισε την Ασημίνα και το Twitter έκανε πάρτι- Σε κόντρα οι πρώην φίλες

Οι αποκαλύψεις της Σοφιάνας για τη σχέση της με τους συμπαίκτες της στο Survivor

Η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκε πρόσφατα στο εξομολογητήριο του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό. Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά».

«Εγώ είμαι πάρα πολύ συναισθηματική και δεν μπορούσα να το διαχωρίσω επειδή αλλάξαμε ομάδες. Περίμενα να δώσουμε τα χέρια, να αγκαλιαστούμε, να την πειράξω λίγο αλλά εκείνη τίποτα. Killer», συμπλήρωσε η Σοφιάνα.

Στο clip που ακολουθεί μπορείς να απολαύσεις το νέο τραγούδι του Γιώργου Κακοσαίου με την όμορφη παρουσία της Σοφιάνας Αβραμάκη.

κεντρικής: sofiana.avr



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό