25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Η σοκαριστική στιγμή που γκρεμίζεται η πολυκατοικία

Ειδήσεις Ελλάδα

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι πολίτες της Κωνσταντινούπολης τις εξελίξεις σχετικά με την κατάρρευση μιας τριώροφης πολυκατοικίας στη δυτική συνοικία της πόλης Κιουτσούκ Τσεκμετζέ.

Ένα σοκαριστικό βίντεο  βλέπει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες με τη στιγμή που κάμερα ασφαλείας καταγράφει την ώρα της κατάρρευση ενώ στον δρόμο υπάρχου πολίτες που εκείνη την ώρα επιβιβάζονται σε λεωφορείο.

Μέχρι στιγμής απεγκλωβίστηκε ένας άνθρωπος ο οποίος διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός ενώ έχουν αναφερθεί επτά τραυματίες οι οποίοι διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Από τη νομαρχία Κωνσταντινούπολης εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται: «Την Κυριακή 02.06.2024, στις 08.40, ένα τριώροφο κτίριο κατέρρευσε στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ . Μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων AFAD, έρευνας και ομάδων πρώτων βοηθειών απεστάλησαν στο σημείο».

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Νταβούτ Γκιουλ, διευκρινίζοντας ότι επρόκειτο ένα κτήριο που κατασκευάστηκε το 1988.

Στο ισόγειο του κτηρίου λειτουργούσε επιχείρηση, στον πρώτο όροφο υπήρχαν γραφεία, ενώ στους επάνω ορόφους κατοικούσαν οικογένειες.

Μεγάλος αριθμός σωστικών συνεργείων της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Έκτακτων Καταστάσεων (AFAD) και ομάδων πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό