33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Σλοβακία σόκαρε το Βέλγιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ψυχωμένη, κυνική και αμυντικά αποτελεσματική Σλοβακία σόκαρε το Βέλγιο στη Φρανκφούρτη για τον πέμπτο όμιλο του Euro2024, καθώς επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Σρανζ.

Το Βέλγιο μπήκε πολύ δυνατά, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Λουκάκου και στο 7′ η Σλοβακία από το… πουθενά άνοιξε το σκορ. Ο Ντοκού έκανε μεγάλο λάθος, χάρισε την κατοχή εντός περιοχής και ο Σρανζ παίρνοντας το ριμπάουντ από την επέμβαση του Καστέλς στο σουτ του Κούτσκα, άνοιξε το σκορ.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των Βέλγων. Έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, είδαν δύο γκολ του Λουκάκου να ακυρώνονται ορθά από το VAR(οφσάιντ στο πρώτο, χέρι στο δεύτερο) και η Σλοβακία άντεξε την πολύ μεγάλη πίεση.

Στο 61′ ο Ντουμπράβκα έδιωξε το σουτ του Τροσάρ, ο Μπακαγιόκο στο 63′ έχασε νέα μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει ενώ στο 80′ η κεφαλιά του Ονάνα πέρασε άουτ.

Η πιο μεγάλη μέχρι στιγμής έκπληξη στο Euro2024 ήταν γεγονός. Οι Σλοβάκοι κράτησαν μέχρι τέλους το υπέρ τους 1-0 και πανηγύρισαν ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό