18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Σκόπελος πρωταγωνιστεί σε δημοσιεύματα στο εξωτερικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα στα ταξιδιωτικά ΜΜΕ της Σκανδιναβίας με προτάσεις για ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Μάλιστα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο των ενεργειών προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, σε συνεργασία με το δήμο Σκοπέλου, υλοποιήθηκαν τρία μεγάλα διεθνή αφιερώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Ο ενημερωτικός ιστότοπος της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Πασχαλίδου που έχει μεγάλη απήχηση στη Σουηδία, προτείνει Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη, Σκόπελο και Πάργα ως τους ονειρεμένους προορισμούς για μήνα του μέλιτος και γάμους στην Ελλάδα. Ειδικά για τη Σκόπελο, το άρθρο προτρέπει τους Σουηδούς να παντρευτούν στο πανέμορφο νησί, ακολουθώντας τα βήματα της ρομαντικής ταινίας Mamma Mia.

Επιπλέον, τις τουριστικές περιοχές της Μαγνησίας προτείνει το ταξιδιωτικό περιοδικό της Σουηδίας RES, ως τους καταλληλότερους ελληνικούς προορισμούς να καλωσορίσουν τους τουρίστες, στο προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με το RES, η Σκόπελος αναδεικνύεται σε μία από τις πρώτες θέσεις για το ασύγκριτο φυσικό κάλλος της, τη συναρπαστική θέα, τα σμαραγδένια νερά και την ταύτιση με το διαχρονικό μιούζικαλ του Mamma Mia. Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» πήρε και η Φινλανδία για να δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στο νησί του Mamma Mia. Το θεματικό περιοδικό Γάμου HAAT (WEDDING) παρουσίασε στην έντυπη και διαδικτυακή έκδοσή του, πολυσέλιδο ρεπορτάζ στο οποίο προτείνεται η Σκόπελος ανάμεσα στους ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς της Ελλάδας.

Παράλληλα με τα παραπάνω, η εφημερίδα Expressen, δημοσίευσε εκτενή λίστα με τα 21 καλύτερα ελληνικά νησιά και ανέδειξε μεταξύ άλλων τη φυσική γοητεία και τις παραλίες της Σκοπέλου. «Η ένταξη της Σκοπέλου στις προτάσεις και τα αφιερώματα κορυφαίων ΜΜΕ αποδεικνύει τη μεγάλη δυναμική του προορισμού που δηλώνει ασφαλής και έτοιμη να υποδεχτεί τουρίστες, αναδεικνύει την έντονη ανάγκη και τάση των Σκανδιναβών που ανυπομονούν να «χαλαρώσουν» οι περιορισμοί και να ταξιδέψουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα και δικαιώνει τις επιλογές του δήμου που συνεργάζεται με πλήθος φορέων όπως το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας για να προωθήσει το τρίπτυχο φύση – ασφάλεια – ποιότητα», δήλωσε η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού του δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Προσοχή! Βροχές και καταιγίδες – Αναμένονται χαλάζι και κεραυνοί

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό