35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Η «σκληρή» αλήθεια για τη Meghan Markle

Ειδήσεις Ελλάδα

«The Meghan Show», «Μισή μέσα, μισή έξω» και άλλες αποκαλύψεις για τη Meghan Markle και το «δεύτερο βιολί» πρίγκιπα Harry. 

Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle συμμετείχε ενεργά σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις και ηγήθηκε πολλών σημαντικών πρωτοβουλιών. Στους τομείς που επικεντρώθηκε ήταν η ψυχική υγεία, τα δικαιώματα των γυναικών, η ευημερία των ζώων και η συλλογικότητα. Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Δούκισσας του Σάσεξ για το φιλανθρωπικό έργο, η σχετικά σύντομη θητεία της στη βασιλική οικογένεια εξέπληξε πολλούς royal παρατηρητές -εκ των οποίων πολλοί υποστηρίζουν ότι η αποχώρησή της επηρεάστηκε από παρεξηγήσεις σχετικά με τον ρόλο της.

Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Jennie Bond μοιράστηκε τις απόψεις της με το OK! δηλώνοντας: «Πάντα είχα την άποψη ότι η Meghan απέτυχε να καταλάβει ότι δεν θα ήταν ποτέ το κορυφαίο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας… ή έστω το αναπληρωματικό κορυφαίο στέλεχος».

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle «σπάει» ρεκόρ αναζητήσεων αφήνοντας πίσω αυτό της Kate

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό στο να θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και την ευθύνη της ζωής σου. Δεν είναι κακό να αναζητάς τα φώτα της δημοσιότητας. Απλώς η βασιλική οικογένεια ήταν το λάθος όχημα για τις φιλοδοξίες της», συμπλήρωσε η royal expert.

Επιπλέον, η Bond έριξε φως και στο τι πραγματικά είναι εκείνο που πρυτανεύει στη λογική της Meghan, το οποίο μπορεί να μην ευθυγραμμίζεται με τη δημόσια αντίληψη.

«Δεν είμαι σίγουρη ότι λαχταρά ένα προφίλ σούπερ σταρ. Στην πραγματικότητα είναι αρκετά χαμηλών τόνων τον τελευταίο καιρό, προφανώς απολαμβάνοντας την οικογενειακή της ζωή στην Καλιφόρνια. Αλλά έχει σημαντικά σχέδια στα σκαριά με την ιστοσελίδα της και είμαι σίγουρη ότι απολαμβάνει να έχει τον έλεγχο κάθε λεπτομέρειας».

«Είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα με ισχυρές απόψεις και έχει απόλυτο δικαίωμα να αξιοποιήσει τις ικανότητές της με όποιον τρόπο θέλει».

«Mισοί μέσα, μισοί έξω» Meghan και Harry

Τα σχόλια της Jennie Bond έρχονται μετά το εύστοχο σχόλιο μιας γυναίκας που γνωρίζει πολλά. Όπως τονίζει, η Meghan Markle φαίνεται να τείνει περισσότερο προς μια ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία που έχουν επιλέξει μια πιο «ήσυχη» ζωή.

Ειδικότερα, η Jane Barr, γράφοντας στο ενημερωτικό δελτίο From Berkshire to Buckingham, υποστήριξε ότι η ιδέα του πρίγκιπα Harry και της Meghan να είναι «μισοί μέσα, μισοί έξω» όσον αφορά τις βασιλικές τους ευθύνες απλώς δεν θα ήταν εφικτή. «Εκείνη δεν θα ήταν ευτυχισμένη με την τελικά ήσυχη ή πραγματικά ανεξάρτητη/μη βασιλική ζωή που ζουν στην πραγματικότητα τα ξαδέρφια του William και του Harry».

Το σημάδι που μαρτυρά ότι η Meghan Markle «εξακολουθεί να αισθάνεται royal»

Στη συνέχεια η Barr πρόσθεσε: «Ο Harry δεν ήταν απλώς ο εγγονός της βασίλισσας, την ίδια σχέση είχαν και τα ξαδέρφια του με την Ελισάβετ. Ο ίδιος είναι και ο γιος του μελλοντικού βασιλιά. Ο William και ο Harry ήταν -από τη γέννησή τους- εξέχοντα βασιλικά μέλη, ενώ τα ξαδέλφια τους, αν και διάσημα, σίγουρα ξεκίνησαν ως δευτερεύοντα βασιλικά μέλη που μόνο να “ξεθωριάζουν” όσο περνούν τα χρόνια.

«Ο Harry μπορεί να ήταν πάντα πικραμένος που είναι ο εφεδρικός ωστόσο ήταν πάντα αρκετά ανώτερος από τα ξαδέλφια του και του φερόταν ανάλογα».

Η Barr επισήμανε ότι σε αντίθεση με τη Βεατρίκη και την Ευγενία -που διατηρούν κανονικές δουλειές χωρίς καθήκοντα υψηλού προφίλ, «η Meghan ήθελε να πάρει τον τίτλο της και να γίνει σούπερ σταρ στη δική της σφαίρα στη διεθνή σκηνή».

«Δεύτερο βιολί» ο Harry

Αλλά και ο βασιλικός σχολιαστής Duncan Larcombe είπε επίσης πρόσφατα ότι η Meghan επισκιάζει τον σύζυγό της, ταιριάζοντας στην τάση του Harry να παίζει «δεύτερο βιολί».

Μιλώντας στο OK! ανέφερε: «Η Meghan είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας, με πολλά κίνητρα, εξαιρετικά φιλόδοξη, και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που σημαίνουν ότι σχεδόν πάντα αναπόφευκτα θα επισκιάζει τον Harry και θα τραβάει την προσοχή από αυτόν. Ο Harry βρίσκεται εντελώς στη σκιά της. Αλλά ποτέ δεν ήταν πραγματικά άνετος με την προσοχή, ποτέ δεν την απολάμβανε πραγματικά».

Στη συνέχεια, ο Duncan πρόσθεσε: «Είτε είναι εσκεμμένο είτε όχι, η Meghan είναι σίγουρα μαγνήτης για την προσοχή. Είδαμε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων να δαπανάται για τα συνδυασμένα ρούχα της στη Νιγηρία, οπότε ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Το ταξίδι τους στη Νιγηρία ήταν το “The Meghan Show” και ο Harry ήταν απλώς στο πλάι της».

Britain’s Prince Harry and wife Meghan Markle, Duchess of Sussex, kiss as she presents his polo team with the trophy for winning the 2024 Royal Salute Polo Challenge to Benefit Sentebale, Friday, April 12, 2024, in Wellington, Fla. His teammates are, from left, Dana Barnes, Adolfo Cambiaso, and Malcolm Borwick. (AP Photo/Rebecca Blackwell) 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό