22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Σεμίνα Διγενή σήμερα στην Πάτρα με το νέο της βιβλίο, “Αποδελτίωση”

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή και επιτυχημένη δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή θα έρθει στην Πάτρα στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Σύγχρονη Εποχή στην οδό Κανακάρη 159 την ερχόμενη Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στις 19.30 το απόγευμα για την παρουσίαση του νέου της, πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου, «Αποδελτίωση» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα από τις εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή.

Το συγκεκριμένο βιβλίο κλείνει μέσα του ορισμένες από τις πιο δυνατές στιγμές της κ. Διγενή στη δημοσιογραφία, στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο.

«Με ότι κι αν καταπιάνεται, η Σεμίνα Διγενή αφήνει το αποτύπωμά της. Ανεξίτηλο. Ανεπανάληπτο. Χαράζει, ενίοτε σπάζει τη σκληρή πέτρα της λήθης, απαγορεύοντάς σου δημιουργικά, ευαίσθητα, να ξεχάσεις τα πριν, αλλά και να ξεχαστείς στα τωρινά κι εφήμερα», αναφέρει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο προλογικό σημείωμα του βιβλίου.

Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου στην Πάτρα η Σεμίνα Διγενή θα υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου ενώ θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο συνθέτης και νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Λουκάς Θάνος.

Η Σεμίνα Διγενή θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και την Παρασκευή από την 13:00 έως τις 15:00 για να υπογράψει το καινούργιο της βιβλίο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό