14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η σειρά με την αεροπειρατεία που δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σειρά για μια παγκόσμια τραγωδία με ανθρώπους να πέφτουν νεκροί από κάποιον μυστηριώδη λόγο δεν θα την πουλούσες εύκολα στις μέρες μας.

Κι όμως, τι καλύτερο από το να παλέψεις τη φωτιά με φωτιά;

«Μέσα στη Νύχτα» ονομάζεται η ολόφρεσκη σειρά του Netflix, που δίνει περισσότερη έμφαση στους χαρακτήρες και την ψυχολογία τους παρά στην καταστροφή. Γιατί αυτό το sci-fi θρίλερ είναι ένας ύμνος στην επιβίωση τελικά.

Επιβάτες και πλήρωμα σε μια νυχτερινή πτήση από Βρυξέλλες προς Μόσχα φαίνεται να είναι και οι μόνοι επιζώντες από ένα φονικό γεγονός παγκόσμιων διαστάσεων που προκαλεί η έκθεση στο ηλιακό φως.

Ο Ήλιος είναι εδώ ο εχθρός, σκοτώνει τους πάντες στο πέρασμά του, εκτός από αυτούς τους νυχτερινούς ταξιδιώτες που κάνουν τα πάντα για να γλιτώσουν. Γαλλικά μιλά κυρίως αυτό το ετερόκλητο πλήθος των επιβατών που βρέθηκε στην άτρακτο όταν ένας ιταλός στρατιώτης το ανάγκασε να φύγει νωρίτερα, καταλαμβάνοντάς το.

Αυτή η απειλή οικουμενικών διαστάσεων μοιάζει τώρα με την πανδημία του κορονοϊού γνώριμη, η σειρά σε κρατά όμως καθηλωμένο. Καθένα από τα 6 επεισόδια επικεντρώνεται και σε διαφορετικό χαρακτήρα, είναι σαν το «Speed» (1994) να εκτυλίσσεται σε άτρακτο αεροπλάνου αντί για λεωφορείο.

Η κρίση βγάζει τον πραγματικό εαυτό του καθενός ή μήπως τον χειρότερο εαυτό; Η απάντηση προφανώς στην οθόνη…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό