23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Η Σαραγόσα θέλει τον Μπράντον Τόμας, αλλά είναι περίπλοκο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μπράντον Τόμας, έχει διανύσει μια φοβερή σεζόν με την ομάδα του ΠΑΟΚ, και κατάφερε να κατακτήσει και το πρωτάθλημα, της Super League όντας από τους πρωταγωνιστές σε αυτή την πορεία του «δικεφάλου». Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που ήρθε στους «ασπρόμαυρους», από την Μάλαγα, την φετινή σεζόν μέτρησε 12 γκολ ενώ μοίρασε και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Erik Esposito del Śląsk Wroclaw es una de las opciones que maneja el Real Zaragoza para reforzar su ataque, este año en 33 partidos ha hecho 1 goles y 6 asistencias, llegaría libre, ya que acaba contrato.

Brandon Tomas del Paok es otra opción, pero su llegada es mas complicada. pic.twitter.com/LW5cftzkpz

— Da García González (@_Da_Garcia_2) June 5, 2024

Οι σειρήνες λοιπόν μετά την πολύ καλή του παρουσία, ξεκίνησαν να «χτυπάνε» συγκεκριμένα από την χώρα της γενέτειράς του με την Σαραγόσα να τον έχει ψηλά στην λίστα της και να ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτησή του. Ο δημοσιογράφος Νταβίντ Γκαρσία Γκονζάλες, έκανε γνωστή την είδηση αναφέροντας πως η Ισπανική ομάδα θέλει ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι για εκείνη μια λύση.

Όπως υπογραμμίζει στο Tweet του ο δημοσιογράφος, η περίπτωση του χαρακτηρίζεται περίπλοκη, χωρίς να όμως να λέει περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με την μεταγραφική υπόθεση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ο Έρικ Εσπόσιτο της Σλασκ Βρότσλαβ είναι μια από τις επιλογές που έχει η Ρεάλ Σαραγόσα για να ενισχύσει την επίθεση της. Φέτος σε 33 αγώνες σημείωσε 1 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ και μένει ελεύθερος.

Ο Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ είναι μια άλλη επιλογή, αλλά η περίπτωσή του είναι πιο περίπλοκη».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό