16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η σέλφι του Ρότζερ Φέντερερ με τα 60.000 retweets

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν τον αγώνα που θα ρίξει αυλαία σε μια μεγαλειώδη, εξωφρενική καριέρα τίτλων και ρεκόρ, ο Ρότζερ Φέντερερ ανέβασε μια σέλφι «με κάτι φίλους» που έριξε το διαδίκτυο. 

Στη φωτογραφία ποζάρουν καλοντυμένοι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της καριέρας του 41χρονου Ελβετού, οι Ραφαέλ Ναδάλ, Άντι Μάρεϊ, Νόβακ Τζόκοβιτς, με φόντο τη γέφυρα του Λονδίνου. 

Στη λεζάντα ο κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam γράφει: «Πηγαίνοντας για δείπνο με κάτι φίλους», αναφερόμενος στο γκαλά του Laver Cup.

Η ανάρτηση είχε πάνω από 615.000 like στο Twitter και 57.000 retweet. 

Ο Ρότζερ Φέντερερ παίζει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του με τον Ραφαέλ Ναδάλ όχι ως αντίπαλο, αλλά ως συμπαίκτη στο διπλό, στην πρώτη ημέρα του Laver Cup.

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι των τελευταίων δεκαπέντε ετών θα είναι δίπλα-δίπλα για να εκπροσωπήσουν την Team Europe απέναντι στο ζευγάρι των Αμερικανών Τζακ Σοκ και Φράνσις Τιαφόε, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Team World.

Φέντερερ και Ναδάλ ήταν αντίπαλοι σε 40 αναμετρήσεις (σ.σ. 24 νίκες μετράει ο Ισπανός έναντι 16 του Ελβετού), μερικές από αυτές θρυλικές.

Όμως ο Φέντερερ, του οποίου ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο δεν του επέτρεψε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε τουρνουά, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο τέλος του Laver Cup, παίζοντας με την Team Europe υπό τις οδηγίες του Μπιορν Μποργκ απέναντι στην Team World, αρχηγός της οποίας είναι ο Τζον ΜάκΕνρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό