16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Ρεάλ νίκησε το «φάντασμα» της Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Περασμένα μεγαλεία… Οι εποχές που η Μπαρτσελόνα έκανε «περιπάτους» απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης «φιλοδωρώντας» την με τέσσερα, πέντε κι έξι γκολ παρήλθαν ανεπιστριπτί.

Χωρίς ηγέτη (Μέσι) πια, δίχως την «πυρηνική δύναμη» που της έδιναν οι παγκόσμιες προσωπικότητες παικτών όπως οι Τσάβι, Ινιέστα και Σουάρες, η άλλοτε κραταιά «Μπάρτσα» παραμένει ένας μεγάλος σε όνομα και φανέλα σύλλογος, αλλά αγωνιστικά μόνο δέος δεν προκαλεί πια…

Αυτό φάνηκε (και) στο σημερινό clasico, όπου με γκολ του Νταβίντ Αλάμπα στο 32ο λεπτό και του Λούκας Βάσκεθ στις καθυστερήσεις η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη νίκη στο «Καμπ Νου» απέναντι στους Καταλανούς, για τη 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, την οποία μοιράζεται με Σεβίλη και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το μόνο που κατάφερε η «Μπάρτσα» ήταν να μειώσει με τον Αγουέρο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο χρόνος είχε τελειώσει στην κλεψύδρα για τους γηπεδούχους, που με μόνη «μόστρα» το ταλέντο των Φάτι και Πέδρι δεν μπορούν να καλύψουν τη διαφορά ποιότητας και λύσεων σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, εγχώριο και μη. 

Νωρίτερα, η Σεβίλη επικράτησε δύσκολα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Λεβάντε με 5-3 (8′ Τόρες, 24′ Μιρ, 31′ Κάρλος, 50′ Χαντάντι, 66′ Φερνάντο – 33′, 55′ Μοράλες, 61′ Μελέρο), μετά από εντυπωσιακό ματς.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας ήταν καλύτερη και προηγήθηκε με 4-1, αλλά στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, δίνοντας την ευκαιρία στη Λεβάντε ν’ αντεπιτεθεί και να μειώσει σε 4-3 με τον Μελέρο στο 63ο λεπτό. Τελικά ο Φερνάντο, τρία λεπτά αργότερα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό