18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει να παίξει στην έδρα της Ατλέτικο

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τα έργα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να μετακομίσει στο σπίτι της συμπολίτισσας Ατλέτικο για κάποια παιχνίδια.

Όπως αναφέρει η Marca, οι «μπλάνκος» ζήτησαν να μπορούν να παίξουν τα πρώτα παιχνίδια της επόμενης περιόδου στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ρεάλ λείπει από το «Μπερναμπέου» από τις 2 Μαρτίου 2020 και υπό το φως των αγώνων σε άδεια γήπεδα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για έδρα το γήπεδο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» (μέρος του αθλητικού κέντρου της), προκειμένου να επιταχυνθεί ο χρόνος της εργασίας στο κεντρικό γήπεδο και να μην μπλοκαριστούν οι εργασίες με τη διεξαγωγή των αγώνων της πρώτης ομάδας.

Ωστόσο, με την επόμενη σεζόν οι οπαδοί θα μπορούσαν σταδιακά να επιστρέψουν για να γεμίσουν τις εγκαταστάσεις και η λύση του «Ντι Στέφανο» δεν θα επέτρεπε την πρόσβαση σε επαρκή αριθμό θεατών (επί του παρόντος η χωρητικότητα είναι 6.000 θέσεις).

Οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, πέρα από τον αθλητικό ανταγωνισμό, θα μπορούσαν να διευκολύνουν την επίτευξη της συμφωνίας, τόσο που η ίδια η Ατλέτικο είχε ήδη προσφερθεί να ανοίξει τις πόρτες του γηπέδου της στη Ρεάλ.

«Είμαστε στη διάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Σερέθο, μετά το πρώτο lockdown στην Ισπανία.

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία για την επιστροφή της Ρεάλ Μαδρίτης στο ανακαινισμένο γήπεδό της, αλλά ο στόχος της είναι να επιστρέψει μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2021.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ισπανική Liga θα ξεκινήσει στις 13 Αυγούστου, οι «μερένχες» έχουν ήδη ζητήσει από τη διοργανώτρια να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια τον πρώτο μήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό