28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Κίλιαν Εμπαπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής θα φοράει τη φανέλα με το 9 και θα αμοίβεται με 15 εκατ. ευρώ καθαρά το χρόνο

Η «βασίλισσα της Ευρώπης» Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση και επίσημα του Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος μετακομίζει από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Μαδρίτη για τα επόμενα 5 χρόνια με αμοιβή 15 εκατ. ευρώ καθαρά το χρόνο.

Ο 25χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής μετά από πολλά επεισόδια σ’ ένα «σίριαλ» που παίχτηκε για χρόνια, τελικά αποφάσισε να μετακομίσει στην Ισπανία και να φορέσει τη φανέλα των μερένγκες. «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που με περιμένει στη νέα μου ομάδα» είχε τονίσει ο Γάλλος πριν από μερικές ημέρες, η οποία πλέον επιβεβαιώθηκε πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και δεν υπάρχουν επίσημα οικονομικά στοιχεία, το «Sky Sports» αποκαλύπτει πως ο ετήσιος μισθός του Μπαπέ θα ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ μετά φόρων, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται κι ένα μπόνους υπογραφής που υπολογίζεται στα 100 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για μια τεράστια πτώση για τον Γάλλο σε σύγκριση με το τελευταίο του συμβόλαιο στην Παρί, καθώς από το 2022 λάμβανε ετησίως 32 εκατ. ευρώ καθαρά σε μισθό. Παράλληλα, στη συμφωνία των δυο πλευρών υπήρχε κι ένα μπόνους υπογραφής 150 εκατ. ευρώ κι ένα ακόμη μπόνους περί αφοσίωσης ύψους 70 εκατ. ευρώ για το 2023 και 80 εκατ. ευρώ για το 2024.

Σε κάθε περίπτωση το κεφάλαιο Παρί έκλεισε κι επίσημα για τον 25χρονο επιθετικό, με τον Μπαπέ να καταφτάνει στη Μαδρίτη για να φορέσει τη φανέλα με το Νο. 9 και να συμπληρώσει μια από τις κορυφαίες επιθετικές γραμμές του πλανήτη μαζί με τους Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ και Ροντρίγκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό