29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει το πρόγραμμά της ελέω… Τέιλορ Σουίφτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα τεράστιο πρόβλημα εξαιτίας της Τέιλορ Σουίφτ, αλλά όπως όλα δείχνουν κατάφερε να ανακαλύψει τον τρόπο για να το επιλύσει. Η συναυλία της πασίγνωστης τραγουδίστριας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είναι προγραμματισμένη για τις 30 Μαΐου 2024 και αυτό ανάγκασε την «Βασίλισσα» να… μετακομίσει.

Η τελευταία αγωνιστική της La Liga διεξάγεται στις 24 Μαΐου 2024 και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ζήτησε να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του δικού της αγώνα, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο ώστε να προετοιμάσει το γήπεδο για τη συναυλία. Αυτό είχε αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ του «Athletic» και αυτό της «Relevo» τώρα τονίζει πως το αίτημά της έγινε αποδεκτό.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο και θα έχει τη δυνατότητα να δώσει το δικό της παιχνίδι για την 38η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος σε διαφορετική ώρα από τους υπόλοιπους. Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται σχετικά με μία τέτοια απόφαση έχουν να κάνουν με δύο πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Οι δύο… εκκρεμότητες και το γιατί εφαρμόζεται ο κανονισμός

Αφενός τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι Μαδριλένοι ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, ενώ αφετέρου τι θα γίνει αν η Ρεάλ Μπέτις (αντίπαλος της Ρεάλ σε αυτήν την αναμέρηση) διεκδικεί ακόμα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Υπενθυμίζεται πως ο κανονισμός απαιτεί τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής ενός πρωταθλήματος ή μίας διοργάνωσης να διεξάγονται όλα στην ίδια ώρα. 

Αυτό είναι ένα μέτρο που υφίσταται αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο και προήλθε από την αναμέτρηση Αργεντινή – Περού (6-0) στο Μουντιάλ του 1978, στο οποίο η «Αλμπισελέστε» γνώριζε από πριν τι σκορ αναζητούσε για να προκριθεί, καθώς η Βραζιλία είχε αγωνιστεί νωρίτερα από εκείνη. Έτσι, ώστε να αποφευχθεί ξανά το πιθανό σενάριο να «στηθεί» ένα παιχνίδι, ελήφθη αυτός ο κανονισμός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό