35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη χάσει δύο ‘αστεράκια’ και φοβάται και για τον καλύτερο παίκτη της Ακαδημίας της

Ειδήσεις Ελλάδα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΙΟΡΑΝΤΗ
30.05.2024 | 15:58

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η Ρεάλ έχει στην κατοχή της τρία, πολλά υποσχόμενα ταλέντα που ξεχωρίζουν στην νέα εποχή του μπάσκετ. Πρόκειται για τους Ιγκόρ Ντεμίν και Ισμαήλ Ντιανιέ οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο NCAA της Αμερικής. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα ακολουθήσει την ίδια απόφαση ο Ούγκο Γκονθάλεθ ο οποίος είναι και το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας.

Ο Ιγκόρ Ντεμίν, ο Ισμαΐλα Ντιανιέ και ο Ούγκο Γκονθάλεθ αποτελούν τρία ονόματα που έχουν ήδη ξεχωρίσει στο μπάσκετ με τις επιδόσεις τους, φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης -πρόσφατα μάλιστα κατέκτησε το ANGT στο Final Four του Βερολίνου.

Όπως όλα δείχνουν οι Ντεμίν και Ντιανιέ θα μετακομίσουν στο NCAA, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα ακολουθήσει την ίδια απόφαση και το μεγαλύτερο ταλέντο της ομάδας, Ούγκο Γκονθάλεθ.

Η περίπτωση του Ιγκόρ Ντεμίν (18 ετών, 2.04, γκάρντ): Ο Ρώσος παίκτης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Adidas Next Generation Tournament. Ο Ντεμίν την φετινή σεζόν, είχε κατά μέσο όρο 16 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 4.5 ασίστ και 2.1 κλεψίματα. Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος θα επιδιώξει να δοκιμάσει την “τύχη” του στην Αμερική.

Η περίπτωση του Ισμαΐλα Ντιανιέ (18 ετών, 2.14, σέντερ): Ο Σενεγαλέζος σέντερ έχει απασχολήσει στο παρελθόν την μπασκετική επικαιρότητα καθώς είχε πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με την Ρεάλ σε επίπεδο ανδρών. Ο Ντιανιέ σημείωσε την φετινή σεζόν 10.2 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ. Το next big thing στην θέση των ψηλών θα γίνει κάτοικος Αμερικής και αναμένεται να υπογράψει με κάποιο πολύ σημαντικό πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ.

Η περίπτωση-ερωτηματικό του Ούγκο Γκονθάλεθ (18 ετών, 1.98, φόργουορντ): Ο φόργουορντ της Ρεάλ, στέφθηκε MVP της τελικής φάσης του Adidas Next Generation Tournament εφόσον σε 29 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ. Ο Γκονθάλεθ θα μπορούσε να συνεχίσει στην Αμερική λόγω των προτάσεων που έχει, με επικρατέστερη για αποδοχή να είναι αυτή του πανεπιστημίου της Γιούτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό