29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Ρεάλ απειλεί με ‘σκούπα’ την Μπαρτσελόνα στο 2.00

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΣΚΕΤ BET

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
02.06.2024 | 14:17

EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL 4 / / – (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ για τη Liga Endesa.

Με το τρίτο παιχνίδι συνεχίζεται απόψε η ημιτελική σειρά ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα. Η Ρεάλ υπερασπίστηκε την έδρα της στα πρώτα δύο ματς και πλέον απέχει μία νίκη από την πρόκριση της στους τελικούς.

Στο Game 1 η ομάδα του Τσους Ματέο έκανε κυριολεκτικά περίπατο επικρατώντας με 97-78. Στο δεύτερο ματς η Μπαρτσελόνα ήταν πιο ανταγωνιστική, όμως και πάλι η επίθεση των Μαδριλένων έμοιαζε ασταμάτητη. Οι μερένγκες εκτέλεσαν με 62,5% από το δίποντο και με 40,6% από το τρίποντο για να κερδίσουν τελικά με 104-98, έχοντας για πρώτους σκόρερ τους Μούσα και Γιουλ, που σημείωσαν από 18. Πήγε στράφι έτσι η εντυπωσιακή εμφάνιση του Βέσελι, που έβαλε 24 με 9/13 σουτ εντός παιδιάς.

Ο Ρότζερ Γκριμάου εξέφρασε κάποια παράπονα για τη διαιτησία, θέλοντας ουσιαστικά να… δημιουργήσει κλίμα ενόψει του τρίτου παιχνιδιού. Σε κάθε περίπτωση, η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να κάνει το 2/2 στην έδρα της για να στείλει τη σειρά ξανά πίσω στη Μαδρίτη, για πέμπτο ματς.

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων φέτος καθ’ όλη τη σεζόν και τη δυναμική που έχουν παρουσιάσει, προξενεί εντύπωση ότι προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ η Ρεάλ. Πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι στο Παλάου Μπλαουγκράνα η Μπαρτσελόνα μετράει επτά σερί νίκες απέναντι στη Ρεάλ σε πρωτάθλημα και EuroLeague.

Στα πρώτα δύο ματς της σειράς το τέμπο ήταν υψηλό με το σύνολο του Ματέο να ξεπερνάει άνετα τους 90 πόντους. Με τη σειρά της η Μπαρτσελόνα στα δύο φετινά εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ έχει σημειώσει 85 και 83 πόντους αντίστοιχα. Λογικά κι απόψε ο νικητής θα κριθεί πάνω από τους 80 πόντους. Βάση μας λοιπόν το Over 162,5. Αν το συνδυάσουμε με το +5,5 της Ρεάλ πάνω στο σκεπτικό ότι στηρίζουμε την καλύτερη ομάδα κι αυτή που έχει συντριπτικά τις περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί στους τελικούς, χτίζουμε απόδοση διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: 2 +5,5 & Over 162,5 (απόδοση 2.00), 19:30

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό