32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

«Η Ρίο Άβε επιβεβαίωσε την μεταγραφή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεδομένη φαίνεται να θεωρείται η μεταγραφή του Κοστίνια στον Ολυμπιακό, με την πορτογαλική «O Jogo» να αναφέρει πως η Ρίο Άβε επιβεβαίωσε πως ο 24χρονος δεξί μπακ θα ενταχθεί στους Πειραιώτες. Υπενθυμίζεται πως η Ρίο Άβε είναι ο σύλλογος στην ιβηρική χερσόνησο που ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Η «O Jogo» αναφέρει χαρακτηριστικά πως η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώθηκε το πρωί της Κυριακής (19/05) στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, με τον Ολυμπιακό να αποκτά το 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια. Ο Πορτογάλος αμυντικός αποτελεί μία από τις «αποκαλύψεις» φέτος του πρωταθλήματος, έχοντας 37 συμμετοχές, 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η απόκτηση του Κοστίνια θα κοστίσει 2.5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα προσφέρει βάθος και ποιότητα στο δεξί άκρο της άμυνας, μαζί με τον Ροντινέι. Δανεικός στη Ρίο Άβε αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο ο Μάριος Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε εδώ και καιρό έναν δεύτερο παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο έψαχνε κάποια πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά ήταν οι επιθετικές αρετές που θα διαθέτει που θα… θυμίζουν αρκετά αυτές του Ροντινέι, θα είναι ανερχόμενος, ενώ παράλληλα δεν θα δημιουργεί πρόβλημα το γεγονός πως δεν θα λαμβάνει (ειδικά στην αρχή) αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό