16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ρήτρα 10 εκ. ευρώ του Βαγιαννίδη και οι 10% πιθανότητες του Δώνη – 24ο Ευαγγέλιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Για Βαγιαννίδη και Ιντερ, για τον… απειλητικό Τσάβι Ρόκα, για τις πολύ λίγες πιθανότητες που δίνουν στην Ισπανία να συνεχίσει ο Δώνης στον πάγκο και για τον “λιπαρό” Καρλίτος!

Πάμε λοιπόν:

1. Καθυστερεί ακόμη η ανακοίνωση της μεταγραφής του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Ιντερ. Κι αυτό αφού ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Και μέχρι να γίνει αυτό βέβαια, όπως σε κάθε μεταγραφή, παραμένει ανοικτή. Προφανώς κι απέμεναν λεπτομέρειες να συμφωνηθούν και να φύγουν κάποιοι… αστερίσκοι. Για παράδειγμα: αν το συμβόλαιο θα ήταν τετραετές ή πενταετές, όπως και για το ύψος της ρήτρας (μπάι άουτ). Οι “νερατζούρι” επέμεναν να είναι στα 10 εκατ. ευρώ, με την οικογένεια Βαγιαννίδη να διαφωνεί και να θέλει πολύ χαμηλότερο.

2. Κυκλοφορεί στην ισπανική πιάτσα αgents, εκεί δηλαδή που ο πρώην ατζέντης και νυν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα έχει ανοικτό, καθημερινό, δίαυλο επικοινωνίας. Ο Καταλανός έχει ενημερώσει πως θα ερχόταν/επέστρεφε στην Αθήνα για να λύσει συμβόλαια (να υποθέσουμε Μολό-Φάουστο-Μπεκ) και να προετοιμάσει μια πώληση! Αυτή, έλεγαν στην πατρίδα του, πως είναι η προτεραιότητά του. Και μου φαίνεται λογικό εφόσον προετοιμάζει μετά ένα… μπαράζ ισπανικών αφίξεων.

3. Ο Τσάβι Ρόκα κερδίζει πάντως και χρόνο, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θα γίνει με το θέμα του προπονητή, δηλαδή με το μένει ή φεύγει ο Δώνης. Τι εκτιμούν στην Ισπανία για αυτό; Ξέρουν πως ο Καταλανός είναι προετοιμασμένος για την επόμενη ημέρα, αν/όταν χρειαστεί να πάει στην “μετά-Δώνη” εποχή στην ομάδα. Φέρεται να έχει ήδη βολιδοσκοπήσει κόουτς (Ισπανούς), φτιάχνοντας και μια άτυπη short list (δεν είναι μοναδικός υποψήφιος ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ, δηλαδή), ώστε να μην χάσει… ημέρα στην έρευνα. Και για να το κάνει αυτό ο Ρόκα, που είναι πανέξυπνος και… επικοινωνιακός, ασφαλώς και αντιλαμβάνεται τις σοβαρές πιθανότητες διαζυγίου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στην ισπανική πιάτσα agents, μεσούσης της καραντίνας που κράτησε περίπου δυο μήνες τον Τσάβι Ρόκα στην ιβηρική, δίνουν μόλις 10% πιθανότητες να μείνει ο Δώνης την νέα σεζόν και 90%, ο φίλος τους τεχνικός διευθυντής να φέρει τον δικό του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Χαίρετε…

4. Και κάτι… ολίγον “μπαγιάτικο” αλλά ενδιαφέρον, ιντριγκαδόρικο και… σημειολογικό για το μέλλον. Ο Καρλίτος μετά την επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις, ζυγίστηκε και φέρεται να βρέθηκε με 20% λίπος! Με τα σχόλια φυσιολογικά να δίνουν και να παίρνουν αφού μιλάμε για μεταγραφή Τσάβι Ρόκα και συμβόλαιο κοντά στην 500άρα ετησίως. Βέβαια ο Ισπανός φορ έχει την δικαιολογία πως  προερχόταν από αποχή και προ καραντίνας και ότι είναι για το… καλοκαίρι. Ακόμη και έτσι όμως, το 20% λίπος δείχνει… νοοτροπία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Παραμένει μετέωρος ο Δώνης
“Ο Βαγιαννίδης είπε όχι σε Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ για να πάει στην Ίντερ”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό