26.1 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Η ρήτρα της Μπαρτσελόνα στον Γιαμάλ, είναι αδιανόητη ακόμη και για τον Λιονέλ Μέσι!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ έξυπνα στην Μπαρτσελόνα έχουν τοποθετήσει μία ειδική ρήτρα στο μεγάλο τους αστέρι, Λαμίν Γιαμάλ, η οποία αναγκάζει οποιαδήποτε ομάδα παρουσιαστεί πρόθυμη να κινηθεί για την αγορά του, να καταβάλει το υπέρογκο ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Το συμβόλαιο του Γιαμάλ, λήγει το καλοκαίρι του 2026, αλλά μέχρι τότε η «Μπάρτσα» μπορεί να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρη. 

Δεν είναι όμως μόνο αυτό που εξασφαλίζει το μέλλον του Γιαμάλ στους «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo», το θέμα σχετίζεται με άλλη ρήτρα στο συμβόλαιο του 17χρονου μεσοεπιθετικού.

Αυτή η ρήτρα προβλέπει την αυτόματη ανανέωση της σύμβασης μέχρι το 2030, όταν ο Γιαμάλ γίνει 18 ετών, ηλικία στην οποία δεν είναι ανήλικος και έχει το δικαίωμα να συνάψει μεγάλες συμβάσεις. Ο ατζέντης του, Ζορζ Μέντες, εγγυήθηκε ότι θα λάμβανε χρηματικά ποσά που δεν μοιάζουν με αυτά που παίρνει τώρα ως νεαρός παίκτης στον σύλλογο, καθώς ο μισθός του δεν ξεπερνά το 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Βέβαια και ο ίδιος ο παίκτης έχει κάνει σε όλους γνωστές τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον του, αφού δεν είναι ουκ ολίγες οι φορές που έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει «μπλαουγκράνα» για πολλά ακόμα χρόνια.

Ωστόσο ο κίνδυνος πάντα ελλοχεύει, με πιο πρόσφατο παράδειγμα της Παρί Σεν Ζερμέν που ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 250 εκατομμύρια ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Εννοείται ότι η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν αρνητική.

Οι παίκτες με τις μεγαλύτερες ρήτρες σήμερα:

Λαμίν Γιαμάλ: 1 δις. ευρώ

Αλεχάντρο Μπαλντέ: 1 δις. ευρώ

Γκάβι: 1 δις. ευρώ

Καμαβινγκά: 1 δις. ευρώ

Βινίσιους: 1 δις. ευρώ

Φεντερίκο Βαλβέρδε: 750 εκατ. ευρώ

Νταβίντ Αλάμπα: 850 εκατ. ευρώ

Μπραχίμ Ντίαζ: 750 εκατ. ευρώ

Φερμίν Λόπεζ: 400 εκατ. ευρώ

Χάαλαντ: 200 εκατ. ευρώ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό