22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ρένα Μόρφη στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση της κόρης της: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο… »

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρένα Μόρφη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε πως είναι η ζωή της σαν μητέρα πλέον, πως ξεκίνησε την καριέρα της, καθώς και τι ρόλο έπαιξε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο ξεκίνημά της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες στο ευρύ κοινό, καθώς τόσο η φωνή οιόσο και τα τραγούδια που ερμηνεύει είναι άκρως αισθαντικά και μιλούν στις ψυχές των ανθρώπων.

Η Ρένα Μόρφη, στο τέλος του φετινού καλοκαιριού έγινε μανούλα και ίσως περναέι και την πιο όμορφη φάση της αφού, με τη γέννηση της κόρης της, νιώθει πλέον ολοκληρωμένη. Η ίδια παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο DOT. και μίλησε για πρώτη φορά πως νιώθει που η μητρότητα μπήκε πλέον στη ζωή της και έχει αναλάβει πια έναν καινούριο και αρκετά δύσκολο ρόλο. Η τραγουδίστρια προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η μητρότητα καινούργια όπως είναι για όλους τους γονείς. Είναι πρωτόγνωρο. Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική και στην εγκυμοσύνη. Κάπως είμαι ακόμα λίγο αμήχανη με το θέμα. Αισθάνομαι ότι δεν έχω τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου. Η πολύ νέα γενιά έχει μία επαφή με τη δημόσια ζωή που εμείς δεν την είχαμε και δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό. Μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ”.

Ο σύζυγός της, αν και ο ίδιος βρίσκεται στον ίδιο χώρο, για την Ρένα Μόρφη δεν υπάρχει κακνένα πρόβλημα και μάλιστα το θεωρεί και θετικό, γιατί μπορούν και μιλούν την ίδια γλώσσα και ο ένας μπορεί να καταλάβει πλήρως τον άλλον και στο επαγγελματικό κομμάτι. Ο γάμος τους είχε μείνει κρυφός για 4 ολόκληρα χρόνια, μιας και η ίδια δεν θέλει να απασχολεί τα media με την προσωπική ζωή και την οικογένειά της. Εκείνη ανέφερε:

“Στη αρχή υπήρχε η φοβία γιατί υπάρχει μία νόρμα ότι μόλις γίνεται κάτι τέτοιο όλοι πλακώνονται. Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο και πιο ωραίο για τον δικό μου χαρακτήρα να έχω κοινά και να μιλάω την ίδια γλώσσα. Ειδικά στις κακουχίες που είχαμε στις περιοδείες. Ο γάμος μας μαθεύτηκε 4 χρόνια μετά και πάλι κατά λάθος, είχα πει “Σε παρακαλώ μη γράψεις για γάμο” και γράφτηκε έτσι αυτολεξεί”.

Επιπρόσθετα, μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Φοίβο Δελεηβοριά, ο οποίος μάλιστα όταν ήταν στο ξεκίνημά της και ήταν 19 χρονών, την είχε απορρίψει, λέγοντάς της ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη. Αν και όπως η ίδια παραδέχτηκε, είχε στενοχωρηθεί πολύ στην αρχή, κατάφερε να αφιερώσει χρόνο στις σπουδές της, να συνεχίσει και να εξελιχθεί και τελικά να καταφέρει να κάνει την καριέρα της.

“Ο Φοίβος Δεληβοριάς στην αρχή με απέρριψε. Παρότι είχαμε φιλική σχέση, πήγα σε μία οντισιόν και ο άνθρωπος ήταν επαγγελματίας. Ήμουν 19 ετών και μου είπε “Φίλη Ρένα δεν είσαι έτοιμη”. Το πήρα πολύ βαριά γιατί ήμουν φοβερά νέα και είχα στεναχωρηθεί για ένα βράδυ. Βέβαια μετά το κατάλαβα ότι δεν ήμουν έτοιμη. Επικεντρώθηκα στις σπουδές μου. Δούλευα μαζί του στις παραστάσεις του και όταν ήταν άρρωστος έκανα την πρόβα. Και είπε κάποια στιγμή ο μάνατζερ να μου δώσουν την ευκαιρία να τραγουδήσω”.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την συνέντευξή της:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Ο Διονύσης Τσακνής και η Ρίτα Αντωνοπούλου στο «Μουσικό Κουτί» (Video)

Αποκλειστικό: Ρένα Μόρφη: Γέννησε στις 17 Αυγούστου αλλά στην πρεμιέρα της θα τη δούμε έγκυο

Ο Γιάννης Κούτρας & τα Υπόγεια Ρεύματα στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό