18.7 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Η πρώτη φωτογραφία του Ντάνι Άλβες μετά την αποφυλάκιση και το ιδιαίτερο μήνυμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντάνι Άλβες βγήκε από την φυλακή έπειτα από 14 μήνες, αφού κατέβαλλε την εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ! Ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα έλαβε την άδεια από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης να αφεθεί ελεύθερος, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεσή του σε β’ βαθμό.

Η χαρά του φυσικά μεγάλη, καθώς επέστρεψε σπίτι του και στην οικογένειά του και ανήρτησε για πρώτη φορά φωτογραφία στα social media. Αυτή συγκέντρωσε περισσότερα από 750.000 like, με τον ίδιο, πάντως, να έχει απενεργοποιημένα τα σχόλια στο ποστ.

«Οι καλές εποχές είναι στον… δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά το μπλουζάκι του, με τον Ντάνι Άλβες προφανώς να δηλώνει πως ελπίζει πως σύντομα να έρθουν θετικά νέα για εκείνον.

«Όπου κι αν πάω, επιβιώνω… προσαρμόζομαι!»

Παράλληλα, πρόσφατα είχε προβεί στις πρώτες του δηλώσεις στο «el Periódico» μετά την αποφυλάκισή του, αποκαλύπτοντας πως κάθε Παρασκευή είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο Δικαστήριο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης.

«Είναι αυτό που πρέπει να κάνω. Κάθε Παρασκευή πηγαίνω στο δικαστήριο και αυτό είναι. Δεν έχω και πολλά άλλα να κάνω. Το παιχνίδι που πρέπει να παίξω είναι στο δικαστήριο. Δεν έχω ιδέα πόσο θα μπορούσε να διαρκέσει η δικαστική διαδικασία. Όπου κι αν πάω, επιβιώνω. Προσαρμόζομαι σε όλα γιατί για μένα δεν είναι το μέρος που κάνει τον άνθρωπο, αλλά το άτομο που φτιάχνει τον τόπο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό