31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η πρώτη φωτογραφία μετά την εγχείρηση στο γόνατο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΙΟΡΑΝΤΗ
06.06.2024 | 14:23

Serbia’s Novak Djokovic speaks during a press conference prior to his first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 26, 2024. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
@ 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέσυρε την συμμετοχή του από το Roland Garros καθώς χειρουγήθηκε λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στον μηνίσκο. Ο Νόλε , μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου δημοσίευσε μια πρώτη εικόνα στην οποία είναι με πατερίτσες και γνωστοποίησε ότι όλα πήγαν καλά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εγκατέλειψε το Roland Garros, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο στο μηνίσκο λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στο γόνατο και επιδεινώθηκε στον τελευταίο του αγώνα στο γαλλικό τουρνουά.

Ο Σέρβος τενίστας δημοσίευσε μια ανάρτηση και γνωστοποίησε ότι όλα πήγαν καλά, αποτελεί την πρώτη του εικόνα μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου και απεικονίζεται να κρατά πατερίτσες.

Σε προηγούμενη δημοσίευσή του ευχαρίστησε τους φανς για την αγάπη και τα υποστηρικτικά μηνύματα ως προς το πρόσωπό του και τόνισε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει υγιής το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά, η δημοσίευση του Νόλε: “Την περασμένη μέρα, χρειάστηκε να πάρω κάποιες δύσκολες αποφάσεις (σ.σ. την αποχώρησή του από το Roland Garros) μετά από ρήξη μηνίσκου στον τελευταίο μου αγώνα. Εξακολουθώ να τα επεξεργάζομαι όλα, αλλά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η επέμβαση πήγε καλά. Είμαι τόσο ευγνώμων για την ομάδα των γιατρών που ήταν δίπλα μου. “

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόκοβιτς θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για να επανέλθει και η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κριθεί από την πορεία της αποκατάστασής του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό