15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Παππά ως Bachelor- Η αποκάλυψη για την Ελευθερίου ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δεύτερος Έλληνας Bachelor βρέθηκε στο πλατό του «Ηappy Day» και μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση του με την γνωστή τραγουδίστρια.

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Βachelor 2», ο Αλέξης Παππάς μίλησε για όλους και για όλα στην κάμερα του «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, αναφέρθηκε λεπτομερώς στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς μοιράζει τριαντάφυλλα στην πρεμιέρα, αλλά εισπράττει και μια απόρριψη!
Η συμμετοχή στο Survivor

 

«Μπορεί η άποψή μου στο Survivor να μην ήταν αρεστή ωστόσο δεν ήταν στόχος μου να στεναχωρήσω κάποιον», ανέφερε ο Αλέξης Παππάς. «Δεν έχω κάτι με κανένα παιδί από το Survivor, αν τους δω στο δρόμο θα μιλήσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. 

Ο Αλέξης Παππάς στο πρώτο βίντεο ως Bachelor στον Alpha σήκωσε τρικυμία από σχόλια
Η αποκάλυψη για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Τελικά έγινε κάτι με εσένα και την Ελευθερία Ελευθερίου;» ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν έγινε τίποτα με την Ελευθερία, είμασταν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι. Θεωρώ πως η Ελευθερία είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έχει το δικό της χαρακτήρα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της παρόλα αυτά δεν συνέβη εμείς οι δύο να βρεθούμε ερωτικά, ήρθε όμως η φιλία.Κι αυτό είναι θεμιτό σε μία σχέση που έχουνε δύο άνθρωποι μέσα σε ένα παιχνίδι στο οποίο τους αγκαλιάζει η ίδια καλύβα» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Ο χωρισμός με την κοπέλα του Αλέσια

Ο Αλέξης Παππάς ομολόγησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι έχει χωρίσει με την πρώην σύντροφό του Αλέσια.

«Με την Αλέσια είχαμε έρθει κοντά μέσω τηλεφώνου, κάποια στιγμή είχαμε αφήσει ένα ανοιχτό ραντεβού κάπου στις 25 Μαρτίου παρόλα αυτά αυτή η σχέση δεν μπορούσε να βρει κοινά σημεία για να πορευτεί και ολοκληρώθηκε» είπε ο Έλληνας Bachelor.

κεντρικής: @alexispapas

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του Αλέξη Παππά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό