28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Η πρώτη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού με μαγιό -Το ανατρεπτικό μπικίνι της

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ανατρεπτικό χρώμα μπικίνι που επέλεξε.

Το καλοκαιράκι μπήκε και επίσημα και καλό μήνα να έχουμε όλοι μας. Με βουτιές, χαλαρές στιγμές και ηλιοθεραπεία στην αγαπημένη μας παραλία. Νομίζω ότι οι περισσότερες όσο και αν λέγαμε ότι έχουμε προετοιμαστεί, δεν έχουμε ακόμη καταλήξει στο μαγιό με το οποίο θα πάμε για πρώτη φορά στην παραλία αυτό το καλοκαίρι, οπότε αναζητούμε ακόμα έμπνευση και νέες προτάσεις. Και δεν υπάρχει καλύτερο «μέρος» για να πάρεις έμπνευση από το Instagram feed σου και τους λογαριασμούς των αγαπημένων σου celebrities, που έχουν ξεκινήσει από τώρα τα μπάνια.

Μαρί Σαντάλ: Το casual chic σύνολο με τζιν και σακάκι -Τα neutral αξεσουάρ το απογείωσαν

https://www.instagram.com/p/C6nyu2aI-XC/

Ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού, που έκανε και την πρώτη της ξεκάθαρα καλοκαιρινή εμφάνιση στην παραλία, μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Θεοδωρίδη. Φυσικά και είχε επίσης περάσει το Πάσχα της στη Μύκονο, όπου και η οικογένεια διατηρεί ένα υπέροχο εξοχικό, μαζί με τα παιδιά και τους αγαπημένους της, και εκεί έκανε και την πρώτη της ανάρτηση με μαγιό από την ξαπλώστρα της. Τώρα που μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο συνεχίζει τα μπάνια της στα νότια της Αθήνας, όπου και τη συνέλαβε ο φακός μαζί με τον σύζυγό της σε χαλαρή διάθεση με το μαγιό της.

https://www.instagram.com/p/C6eMGbko77p/Chocolate brown και στην παραλία; Η Δούκισσα Νομικού λέει ναι.

Ξέρουμε ότι γενικά η Δούκισσα Νομικού προτιμάει να είναι αρκετά απλή στην καθημερινότητά της. Το ίδιο ισχύει και για τα beach looks της. Έτσι μέσα στις προηγούμενες μέρες την είδαμε με το μπικίνι της, ένα λευκό, oversized πουκάμισο και ένα καφέ παρεό/πετσέτα δεμένο σε sharong style γύρω από τη μέση της.

Photo: NDP Photo Agency

Το μαγιό, όμως, που επέλεξε είχε μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση, αφού η Δούκισσα πόνταρε στην κομψότητα του chocolate brown, ένα χρώμα που φορέσαμε μέσα στο χειμώνα και δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να περάσει και στα καλοκαιρινά μας μαγιό. Το μπικίνι της Δούκισσας είχε και κάποιες μαύρες λεπτομέρειες.

Photo: NDP Photo Agency

Το beach look συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι flat σανδάλια σε μπεζ απόχρωση και γυαλιά ηλίου σε cat eye style.

Photo: NDP Photo Agency

Photo: NDP Photo Agency

Photo: NDP Photo Agency

Photo: NDP Photo Agency

Οι τρεις τάσεις στα μπικίνι του καλοκαιριού που φοράνε τώρα οι celebrities

Shop the look:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό