Home Αθλητικά Η πρώτη αποστολή για την πρεμιέρα της Ένωσης στην OPAP Arena

Η πρώτη αποστολή για την πρεμιέρα της Ένωσης στην OPAP Arena

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε τους παίκτες που πήρε ο Ματίας Αλμέιδα για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στην OPAP Arena (03/10, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Μέσα ο Τσούμπερ, εκτός οι Γιόνσον και Χατζισαφί.

Η ώρα της επιστροφής της ΑΕΚ στην OPAP Arena έφτασε. Μετά από την τέλεση των εγκαινίων του νέου της σπιτιού στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα δώσει και το ιστορικό πρώτο της παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό (03/10, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την έκτη αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες πήραν μια πρώτη γεύση από το νέο τους σπίτι στα εγκαίνια, όμως από εδώ και πέρα θα το “γευτούν” για τα καλά.

Η Ένωση προπονήθηκε για τελευταία φορά ενόψει του αγώνα με τους Νικαιώτες στην OPAP Arena και μετά το πέρας της προπόνησης, ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση, όπως και ο Σιντιμπέ που μπαίνει για πρώτη φορά σε αποστολή της Ένωσης.

Αντίθετα εκτός με προβλήματα της τελευταίας στιγμής έμειναν ο Εχσάν Χατζισαφί που έμεινε εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Γενς Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Οι Τομ Φαν Βέερτ και Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Μουστακόπουλος και Κοσίδης, οι οποίοι προπονούνται και με τη δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο ματς στην OPAP Arena: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version