31.1 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

«Η πρώην γυναίκα μου ήταν μεγάλος έρωτας, ζήσαμε πολλές εμπειρίες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4”. Ο γνωστός ηθοποιός το απόγευμα της Τετάρτης (5/6) παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του από την επί 20ετίας συνοδοιπόρο της ζωής του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν υπήρχαν μαζί επί δύο δεκαετίες, απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν αθόρυβα, κρατώντας όμως άριστες σχέσεις.

«Όταν έχεις ζήσει τόσα πολλά με έναν άνθρωπο σου παίρνει χρόνο. Κι εγώ ακόμα σε αυτόν τον βηματισμό είμαι, δεν είναι εύκολο. Και μεγάλος έρωτας, πολλές εμπειρίες, πολλά σημάδια και πολύ έντονα πράγματα».

«Μεγαλώσαμε μαζί, ταξιδέψαμε μαζί παντού, δύο παιδιά, θέλει χρόνο. Είναι περίεργο. Θα ήταν πιο περίεργο αν έμενες σε μια σχέση που τελικά δεν…Περάσαμε… Πριν χωρίσουμε κανονικά περάσαμε έναν χρόνο, χωρίζουμε, δεν χωρίζουμε… Το βιώσαμε τέσσερις μήνες χώρια και μετά ξανά μαζί».

Παράλληλα ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στον χρόνο που επιλέγει να περνά με τα παιδιά του αλλά και στο πως διαχειρίστηκαν τον χωρισμό των γονιών τους και την προσαρμογή σε δύο διαφορετικά σπίτια.

«Τους αρέσει, το βλέπουν σαν ανανέωση. Άλλα παιχνίδια στο ένα σπίτι, άλλα στο άλλο. Κάνουν διαφορετικά πράγματα με εμένα και διαφορετικά με τη μαμά τους. Η μετάβαση δεν ήταν εύκολη. Ο χωρισμός ήρθε λίγο πριν την καραντίνα. Εγώ είχα βρει ένα σπίτι στον 3ο όροφο, της πολυκατοικίας που ήδη μέναμε, οπότε δύο δυόμιση χρόνια ήμασταν με κάποιο τρόπο όλοι μαζί. Δεν το μοιράστηκα τότε γιατί προστάτευα τα παιδιά μου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό