28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Πούμας είναι η μεξικάνικη ομάδα που κατέθεσε την πρόταση στην Ένωση για τον Ελίασον

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
07.06.2024 | 18:59

Ο Νίκλας Ελίασον
INTIME SPORTS

Μια από το big-4 του μεξικάνικου ποδοσφαίρου, η Πούμας, είναι αυτή που κινήθηκε επισήμως για τον Νίκλας Ελίασον, αμφίβολο αν θα επιστρέψει μετά την άρνηση της ΑΕΚ.

Δεδομένη η αγορά που έχει ο Νίκλας Ελίασον. Αποδεδειγμένα στην Βραζιλία – πατρίδα της μητέρας του – όταν η Γκρέμιο, τον περασμένο Φεβρουάριο, κινήθηκε για την απόκτησή του, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24.

Και σήμερα, στη λίστα των ομάδων που επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον Σουηδό μεσοεπιθετικό προστέθηκε και η μεξικάνικη Πούμας.

Όπως πληροφορήθηκε το SPORT24 αυτή είναι η ομάδα που κατέθεσε πρόταση για τον 29χρονο Σκανδιναβό εξτρέμ. Πρόκειται για μία από τις Cuatro Grandes, (ελληνιστί το… big-4) του μεξικάνικου πρωταθλήματος μαζί με Κρους Ασούλ (την ομάδα που πρόσφατα γράφτηκε στη λατινοαμερικάνικη χώρα πως στοχεύει – μάταια – τον Ορμπελίν Πινέδα), τη Γουαδαλαχάρα και την Αμέρικα.

Βρίσκεται σε καθεστώς αγωνιστικής αναδόμησης, οικονομική δυνατότητα έχει, όχι όμως αισθητά μεγαλύτερη από το ποσό που φέρεται να προσφέρθηκε στην ΑΕΚ (σ.σ. γίνεται λόγος για φιξ ποσό μικρότερο των 4 εκατ., που με τα προβλεπόμενα μπόνους μπορεί να φτάσει το συγκεκριμένο επίπεδο), είναι συνεπώς άγνωστο αν επιστρέψει με μια καλύτερη προσφορά και αν μπορεί εν τέλει να κάνει μια συγκλονιστικά καλύτερη προσφορά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι σαφές πως οι “κιτρινόμαυροι” δεν δελεάζονται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό