22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πιο updated shopping list για να ξεκινήσει δυναμικά η σχολική χρονιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού που θα σηματοδοτήσει την έναρξη του σχολείου και φέτος. Ακολουθώντας την τάση που θέλει τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά για τη σχολική χρονιά που ξεκινάει, απαγορεύσαμε ρητά στον κύκλο νονών, παππούδων και λοιπών συγγενών γνωστές εκφράσεις, όπως «τα κεφάλια μέσα», «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», «του χρόνου πάλι»! Και αφού πήρα απόφαση πως το νέο ξεκίνημα θα είναι πιο χαρούμενο από ποτέ, είπαμε να κάνουμε το «back to school», πηγή χαράς και διασκέδασης.

Πώς; Φυσικά, με μία επίσκεψη στο Designer Outlet Athens. Εκεί, όπου είχαμε την ευκαιρία να εξοπλιστούμε με όλα τα απαραίτητα για την επιστροφή των μικρών στο σχολείο με τον πιο stylish τρόπο.

Το Lego που χρειάζεσαι και δεν το ξέρεις

«Γίνεται επιστροφή στο σχολείο με παιχνίδι;», θα αναρωτηθείς. Και έρχομαι εδώ για να σου πω πως δεν μπορείς να φέρεις ένα παιδί στο σπίτι μετά από τρεις μήνες διακοπών, στερώντας του το παιχνίδι. Και στη «μάχη» κόντρα σε οθόνες και κινητά, o κόσμος της Lego κερδίζει πάντα όλη την οικογένεια. Μπορούμε, βλέπεις, να δημιουργήσουμε τον Stitch ή να μπούμε όλοι μαζί στον κόσμο του Απαισιότατου 4! To καλύτερο; Με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ατελείωτο παιχνίδι μέσα στο κατάστημα του Designer Outlet Athens το shopping γίνεται… παιχνίδι!

Lego® Pop Up Store στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 210 2251212

Η νέα σχολική τσάντα

Όλοι γνωρίζουν πως η νέα σχολική τσάντα μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία του μαθητή. Θυμάσαι κι εσύ την εποχή που περίμενες με ανυπομονησία το ξεκίνημα του σχολείου και τη στιγμή που θα φορούσες τη νέα σχολική σου τσάντα. Και επειδή η τσάντα κρίνει κατά κάποιον τρόπο το look του μαθητή ολόκληρη τη σχολική χρονιά, βάλε λουλούδια, βάλε τους Eternals της Marvel, βάλε φαντασία με τα νέα σακίδια πλάτης για το σχολείο της Eastpak.

Eastpak στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 30 2106638003

Το αδιάβροχο

«Μάντισσα» κακών δεν θέλω να είμαι, αλλά φθινόπωρο έχουμε, μια ξαφνική βροχή είναι πάντα στο πλάνο και η Vilebrequin είναι εδώ για να σε προετοιμάσει σωστά για τις απότομες αλλαγές του καιρού. Αν βρίσκεσαι σε δίλλημα, να σου πούμε ότι εμείς επιλέξαμε το αδιάβροχο με καλοκαιρινό pattern, έτσι για να μην ξεχνάμε από τώρα τις βουτιές του καλοκαιριού.

Vilebrequin στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638281

Το νέο κλειστό παπούτσι!

Στην επιστροφή του παιδιού από τις διακοπές, πέρα από το ύψος που βλέπεις πως έχει πάρει, παρατηρείς πως υπάρχει η ανάγκη επιστροφής στα κλειστά παπούτσια μετά από μήνες με πέδιλα και σαγιονάρες.

Εμπρός, λοιπόν, καλό μου κατάστημα Geox θα σου πω και σπεύσε για όλες τις νέες παραλαβές σε παπούτσια που το παιδί θα φορέσει όλη τη νέα σεζόν!

Geox στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638077

Το αμάνικο μπουφάν

Ε δεν ήρθε η ώρα να βάλουμε μακρυμάνικα ρούχα αλλά να, μια δροσούλα σιγά σιγά την κάνει το βραδάκι ή νωρίς το πρωί. Και τι χρειάζεσαι; Το «ζακέτα να πάρεις» είναι ντεμοντέ, οπότε δώσε στο παιδί το cool αμάνικο μπουφάν που θα βρεις στο κατάστημα Matou France σε ποικιλία χρωμάτων για τη δημιουργία των πιο effortless outfits.

Matou France στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638075

Επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες με τη σωστή υποστήριξη!

Επιστροφή στο σχολείο σημαίνει και επιστροφή στις εξωσχολικές αθλητικές υποχρεώσεις. Αν το παιδί επιστρέφει στον στίβο, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και γενικά στη γυμναστική, δώσε του τη σωστή υποστήριξη με τα παπούτσια που θα βρεις στην Under Armour.

Under Armour στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 211 1088102

Η φόρμα: Το πιο εύκολο ρούχο για την επιστροφή στο θρανίο

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη στην ανανέωση της σχολικής γκαρνταρόμπας. Ένα είναι το hero item και μιλάμε φυσικά για τη φούτερ φόρμα, με μπλούζα με κουκούλα και ασορτί παντελόνι για άνετες και cool εμφανίσεις. Εγώ με τις κόρες πήραμε matchy matchy σετ από τη νέα συλλογή της Sugarfree και είμαστε έτοιμες για βόλτες!

Sugarfree στον 1ο όροφο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638279

Το sneaker για κάθε μέρα

Η αλήθεια είναι ότι, όταν πρόκειται για παιδικά sneakers, είναι δύσκολο να μην βρούμε μία τάση που αντιπροσωπεύει το μικρό μας. Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στο statement παπούτσι, ιδανικά χωρίς κορδόνια, με τα χαρακτηριστικά σκρατς, για να μπαίνει και να βγαίνει πανεύκολα. Δηλαδή, σε ένα χρωματιστό sneaker με την υπογραφή Vans , σχεδιασμένο έτσι ώστε να διευκολύνει κάθε κίνηση του παιδιού. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις το σχέδιο και το χρώμα που ταιριάζει στο παιδί και φυσικά και το δικό σου νέο Vans γιατί… παιδιά είμαστε κι εμείς.

Vans στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638003

Back to school, back to Goody’s Burger House

Τι είναι χαρά μετά από τις διακοπές εκτός πόλης για μήνες; Τι είναι απόλαυση μετά από ατελείωτο shopping; Μα φυσικά το λαχταριστό γεύμα στο Goody’s Burger House στο ισόγειο του . Και μη γελιόμαστε. Back to school χωρίς επιστροφή στο junior γεύμα δεν γίνεται. Το Junior παιδικό γεύμα «φοράει» τα σχολικά του και σου κάνει δώρο τα essentials για cool επιστροφή στα θρανία με μπλόκ, σφραγίδες και άλλα σχολικά είδη!

Goody’s Burger House στο ισόγειο του Designer Outlet Athens, Τηλ. 2106638235

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι που θα σημάνει την έναρξη ακόμα μίας σχολικής χρονιάς, οργάνωσε την απαραίτητη σχολική λίστα και κάνε μία επίσκεψη στο Designer Outlet Athens, εκεί όπου σε περιμένουν μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα designer brands. Τα κορυφαία labels, σε κορυφαίες τιμές, υπόσχονται να προετοιμάσουν εσένα και τον μικρό σου μαθητή για ένα λαμπερό ξεκίνημα με τα πιο stylish items.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό