23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η πιο χαβαλετζίδικη εξωγήινη εισβολή… ever με το Destroy All Humans στις 28/7/2020!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ακολουθεί εισερχόμενη αναμετάδοση μηνύματος με προέλευση κάπου ανάμεσα στη Γη και στον Άρη:

«Χαιρετούμε τα σάρκινα πλάσματα της Γης. Σας μιλά ο Cryptosporidium, αν και εσείς οι νερουλοί σάκοι περιτυλιγμένοι με σάρκα μπορείτε να με αποκαλείτε Crypto-137. Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι η Ακτίνα Απαγωγής μου είναι επιτέλους έτοιμη κι ότι ταξιδεύω αυτήν τη στιγμή προς τη Γη. Αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί τότε η Ημέρα K – δηλαδή η Ημέρα Καθετηριασμού για εσάς τις θνητές μπουκιές κρέατος – είναι η 28η Ιουλίου 2020. Την ημέρα εκείνη θα Εξοντώσω Όλους τους Ανθρώπους! Θα δω όλα εσάς τα μελλοντικά θύματα μου τότε, στα PCς, στο PlayStation 4 και στο Xbox One»!

Σημειώστε πως εκτός από την κλασσική έκδοση του παιχνιδιού, θα κυκλοφορήσει και η DNA Collector’s Edition, στην οποία περιλαμβάνεται μια φιγούρα Crypto’N’Cow, ένα μπρελόκ, έξι λιθογραφίες, ένα παιχνίδι καταπολέμησης του στρες και όλα τα in-game skins του Crypto.

Τι είναι το Destroy All Humans!

Ο κλασσικός, cult τίτλος επιστρέφει για να εισβάλει παντού εκτός από τα πιο απόκρυφα σημεία σας στις 28 Ιουλίου 2020! Τρομοκρατήστε τον κόσμο στη Γη της δεκαετίας του 1950 αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Crypto-137. Καλλιεργήστε DNA και ρίξτε την Αμερικανική κυβέρνηση στο remake του θρυλικού action adventure παιχνιδιού εισβολής εξωγήινων. Εξοντώστε τους κακόμοιρους ανθρώπους χρησιμοποιώντας μια σειρά εξωγήινων όπλων και ψυχικών δυνάμεων. Ισοπεδώστε τις πόλεις τους με τον ιπτάμενο δίσκο σας!

Ένα γιγάντιο βήμα για την ανθρωπότητα!

Το Destroy All Humans! είναι ένας κλασσικός, cult τίτλος και ένα από τα ελάχιστα games που θα σας κάνουν να γελάσετε δυνατά. Πολλά παιχνίδια έχουν αντλήσει έμπνευση από το μείγμα χιουμοριστικής αφήγησης και τη δράση που προσφέρει σε ένα open world περιβάλλον, αλλά και από το μεγάλο εύρος υπερβολικών όπλων του. Όμως Cryptosporidium υπάρχει μόνο ένας: ο ανθρωποφάγος εξωγήινος με τη φωνή ενός νευριασμένου Jack Nicholson και λιγότερη υπομονή από ένα πλάσμα από άλλες διαστάσεις που τρέφεται με στεροειδή.

Ελάτε μπροστά και απολαύστε την παράσταση!

Μόνο το Destroy All Humans! σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ειδυλλιακές πόλεις των ΗΠΑ τη δεκαετία του 1950, να διαβάσετε τις σκέψεις των κατοίκων τους για να αποκαλύψετε τις πιο κρυφές επιθυμίες τους… και στη συνέχεια να κάψετε τις ίδιες πόλεις, ισοπεδώνοντας τις με την πανίσχυρη Death Ray του ιπτάμενου δίσκου σας!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Χρησιμοποιήστε την Abducto Beam για να τινάξετε άρματα μάχης στον αέρα!
Χρησιμοποιήστε τις ψυχοκινητικές δυνάμεις σας για να συντρίψετε ένα χωρικό κάτω από την αγελάδα του!
Ανακαλύψτε ποια υποτιθέμενα συντηρητική νοικοκυρά της δεκαετίας του ’50 ποθεί μυστικά τον κομμωτή της!
Σκοτώστε αργά και βασανιστικά έναν άνθρωπο χτυπώντας τον με το ίδιο του το καπέλο!
Φωτίστε τη νύχτα χτυπώντας τους εχθρούς σας με ακτίνες Τέσλα!
Ένα. Τεράστιο. Βήμα. Πάνω. Στην. Ανθρωπότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό