29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία της Ρίο Άβε, εποχή Βαγγέλη Μαρινάκη επισήμως

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως ήταν γνωστό εδώ και μερικούς μήνες και συγκεκριμένα από τον περασμένο Ιανουάριο, η Ρίο Άβε θα περνούσε σε μια νέα εποχή, κατά την οποία θα ανήκει πλέον στην οικογένεια Μαρινάκη.

Σύμφωνα με νέα πορτογαλικά ρεπορτάζ αλλά και ενημέρωση της ομάδας, η μετακίνηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα.

Αξίζει να αναφερθεί πως από τον Νοέμβριο τους 2023 είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του ισχυρού Έλληνα εφοπλιστή να εμπλακεί με τον πορτογαλικό σύλλογο, όντας έτοιμος να επενδύσει εγγυημένα 20.6 εκατομμύρια ευρώ έως τον Ιούνιο του 2024.

Αξιοσημείωτο δε, πως ο πρόεδρος της Ρίο Άβε εκείνη τη χρονική στιγμή, έκανε λόγο για την πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία της ομάδας, αναφερόμενος στην μεταβίβαση των μετοχών στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μια μεταβίβαση η οποία ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών σε εταιρεία συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός με έδρα την Κύπρο.

Πιο αναλυτικά, το «deal» απόκτησης του συλλόγου της βόρειας Πορτογαλίας, περιλαμβάνει τη μεταβίβαση του 80% των μετοχών στα χέρια του της οικογένειας Μαρινάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό