27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η περίεργη «Team USA», το νικητήριο καλάθι του ΛεΜπρόν και η εξόρμηση στο μετρό [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ΗΠΑ μπορούν την μία μέρα να νικούν με 40 πόντους και την άλλη να χάνουν με άλλους τόσους. Η εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής μπορεί να απαρτίζεται από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες παγκοσμίως, αλλά η χημεία και η οργάνωση παίζουν σπουδαίο ρόλο.

Το Νότιο Σουδάν ήταν πιο σταθερό στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην «Team USA», το Σάββατο (20/07). Για αυτό, βρέθηκαν κάποια στιγμή να νικούν τους NBAers με 14 πόντους, την στιγμή που οι στοιχηματικές εταιρίες είχαν δώσει ως επιλογή την νίκη των ΗΠΑ με τουλάχιστον 44 πόντους.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι και οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» στο σκορ μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Ο Λεμπρόν Τζέιμς όμως, ήταν εκεί για να… βγάλει το φίδι από την τρύπα. Συγκεκριμένα, με τον πίνακα να αναφέρει πως απομένουν 16 δευτερόλεπτα, ο «Βασιλιάς» κατέβασε την μπάλα, έπαιξε ένας εναντίον ενός και πέρασε από τον αριστερό διάδρομο για το λέι-απ που έκανε το 101-100 και έδωσε την νίκη στους Αμερικανούς.

Η χαλαρότητα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των ΗΠΑ ήταν εμφανέστατη στο παιχνίδι. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα παιδιαρίσματα, καθώς οι Τζέισον Τέιτουμ, Μπαμ Αντεμπάγιο και Ντέρικ Γουάιτ πήραν το… μετρό του Λονδίνου για να φτάσουν στην «O2 Arena», όπου διεξήχθη το παιχνίδι.

Η εν λόγω αναμέτρηση δεν ήταν ένα ακόμη φιλικό ματς, αλλά ήταν πρόκληση προετοιμασίας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό