Home Αθλητικά Η περίεργη κίνηση του Ρονάλντο που ενόχλησε τον Κανσέλο στην προπόνηση

Η περίεργη κίνηση του Ρονάλντο που ενόχλησε τον Κανσέλο στην προπόνηση

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
15.11.2022 | 16:58

TWITTER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο επίκεντρο ακόμα και για τη στάση του στις προπονήσεις της εθνικής Πορτογαλίας, αφού την Τρίτη… επιτέθηκε κατά μία έννοια στον Ζοάο Κανσέλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει στα φώτα της επικαιρότητας όχι μόνο για τις δηλώσεις που έκανε και στις οποίες καταφέρεται εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για την ίδια τη συμπεριφορά του στις προπονήσεις της εθνικής Πορτογαλίας.

Οι Ίβηρες προετοιμάζονται στις εγκαταστάσεις της εθνικής ομάδας στο Οέιρας, προάστιο της Λισαβόνας, για το Μουντιάλ 2022. Ο Φερνάντο Σάντος έχει καλέσει την 26άδα της αποστολής και μέσα σε αυτούς βρίσκεται τόσο ο αρχηγός τους, όσο και ο κορυφαίος μπακ τους, Ζοάο Κανσέλο.

Σε ένα στιγμιότυπο της προπόνησης, οι δυο τους είχαν ένα μυστήριο τετ α τετ. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται να πλησιάζει τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι, να του πιάνει το κεφάλι και να το κουνάει, σαν να προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Ο Κανσέλο δεν… δέχεται αυτήν την κίνηση και κάνει ένα μορφασμό ενόχλησης και βάζει τα χέρια του πάνω σε αυτά του CR7.

Ο Ρονάλντο δεν το αντιλαμβάνεται, συνεχίζει να πιάνει και να κουνάει με ένταση το κεφάλι του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και ταυτόχρονα να του μιλάει, μέχρι που τον αφήνει και απομακρύνεται.

σχετικα αρθρα

Ο Φερνάντες χαιρέτησε τον Ρονάλντο με το ζόρι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version